Home / Wellness  / Health  / Το υγιεινό και νόστιμο γάλα αμυγδάλου

Το υγιεινό και νόστιμο γάλα αμυγδάλου

Το υγιεινό και νόστιμο γάλα αμυγδάλου
Γιατί πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας το γάλα αμυγδάλου. 

Συγκεντρώσαμε τους λόγους για το οποίο το γάλα αμυγδάλου πρέπει από σήμερα κιόλας να μπει στο ψυγείο και στη διατροφή σας. 

 

Ιδανική επιλογή για τους vegan.  

To γάλα αμυγδάλου αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους vegan και τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή αλλεργία στο γάλα. Όσοι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, η οποία βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και καταναλώνουν γάλα μπορεί να εμφανίσουν δυσάρεστα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, εντερικά προβλήματα και γενικά δυσφορία. 

 

Το υγιεινό και νόστιμο γάλα αμυγδάλου

 

Βοηθά την πέψη. 

Ένα φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου με μία κουταλιά μέλι μπορεί ανακουφίζει τον οργανισμό από τη δυσκοιλιότητα, το φούσκωμα και τα προβλήματα με το έντερο.

 

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. 

Ένα φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου παρέχει το 20-50% των καθημερινών σας αναγκών σε Βιταμίνη Ε. Η συγκεκριμένη βιταμίνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες,προστατεύει την επιδερμίδα μας και δρα ευεργετικά όσον αφορά το Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες. 

 

 

Το υγιεινό και νόστιμο γάλα αμυγδάλου

 

 

Χαρίζει ενέργεια και βοηθά στη συγκέντρωση. 

Αν καταναλώνετε κάθε πρωί γάλα αμυγδάλου θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να οπλιστεί με ενέργεια αλλά και το μυαλό σας να είναι πιο καθαρό. Οι πολλές βιταμίνες που περιέχει σας βοηθούν να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σας. 

 
Συμβάλλει στον καλύτερο ύπνο. 

Αλλά και να κλείσετε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ένα ποτήρι γάλα πριν τον βραδινό ύπνο σας βοηθά να κοιμηθείτε καλύτερα και να ξεκουραστείτε επαρκώς. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!