Home / Cozyhome  / Το Τόκυο καλωσόρισε ένα καινούργιο και φανταστικό Louis Vuitton κατάστημα

Το Τόκυο καλωσόρισε ένα καινούργιο και φανταστικό Louis Vuitton κατάστημα

Louis Vuitton

Στη Ginza Namiki στο Τόκυο χτίστηκε το ολοκαίνουργιο και πολύ εντυπωσιακό κατάστημα του οίκου Louis Vuitton.

 

Με μεγάλη περηφάνια και χαρά παρουσίασε το διάσημο brand το νέο κατάστημά του. Προσδιορισμένο από τον αισθητικό διάλογο των αρχιτεκτόνων, Jun Aoki και Peter Marino, αποτέλεσε ένα μικρό θαύμα, μέσα και έξω. Εμπνευσμένοι από τη φύση, οι δύο αρχιτέκτονες ερμήνευσαν τις αντανακλάσεις του νερού και όλα τα στοιχεία του. Εκ πρώτης όψεως, το κτήριο δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ από καμπύλες. Ανακαλεί στη μνήμη μας μια αναζωογονητική βουτιά στο νερό, αναπαράγοντας θαυμαστές εικόνες ενός ωκεανού.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Προχωρώντας στο εξωτερικό, δίνεται μια βιολογική έμφαση, με κεντρικό στοιχείο το νερό. Μια κεντρική σκάλα, από γλυπτική βελανιδιά, περιβάλλεται από νερό και δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ενός ενυδρείου. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις των επίπλων έρχονται σε αντίθεση με το γαλάζιο. Κάθε όροφος στολίστηκε με ζωγραφικές του Kimiko Fujimura. Τις εντυπώσεις έκλεψε ένα τεράστιο φωτιστικό-μέδουσα .

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Μέσα στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινούργιες και παλαιότερες συλλογές του Louis Vuitton με ανδρικά και γυναικεία κομμάτια και αξεουσάρ. Η εμπειρία του καταστήματος κορυφώνεται με το Le Café V και το εστιατόριο, όπου ο διάσημος σεφ Yosuke Suga συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον οίκο. Ο τελευταίος κάλεσε σημαντικούς καλεσμένους και φίλους του brand για τα πολυπόθητα εγκαίνια. Takanori Iwata, Suzu Hirose, Ebizo Ichikawa, Rola, Koki, Mackenyu Arata, Dean Fujioka, κ.α. έδωσαν το παρόν.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

www.louisvuitton.com

 

Courtesy of Louis Vuitton

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.