Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το τολμηρό total pink look της Celine Dion

Το τολμηρό total pink look της Celine Dion

Το τολμηρό total pink look της Celine Dion
Με πρωταγωνιστή το bold pink η τελευταία εντυπωσιακή εμφάνιση της Celine Dion.

Μας έχει συνηθίσει σε καλαίσθητες εμφανίσεις, ενώ σε γενικές γραμμές δεν κάνει τολμηρές στυλιστικές επιλογές και επιλέγει κλασικά κομμάτια δημιουργώντας διαχρονικά looks. Ο λόγος για τη Celine Dion που έκανε μία εμφάνιση τις προηγούμενες μέρες που συζητήθηκε και απέσπασε θετικά σχόλια. 

 

Το τολμηρό total pink look της Celine Dion

 

Η κορυφαία τραγουδίστρια περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με περισσή αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας ένα total pink look, το οποίο υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο. Η Celine συνδύασε ένα σατέν πολυτελές πουκάμισο, με μία παντελόνα ενώ από πάνω πρόσθεσε μία φούστα με πιέτες και ένα chic σακάκι σε αυστηρή γραμμή. Ολοκλήρωσε το pink look με μία τσάντα επίσης σε ροζ απόχρωση, μία λεπτεπίλεπτη μεταλλική ζώνη σε ασημί απόχρωση και γυαλιά ηλίου. 

 

Το τολμηρό total pink look της Celine Dion

Το τολμηρό total pink look της Celine Dion

 

Το make up της αποφάσισε να κινείται σε ήπιους τόνους, ενώ επέλεξε να αφήσει τα καλοχτενισμένα μαλλιά της λιτά κάτω και να φορέσει μικρά ασημένια σκουλαρίκια. Συνολικά, έκανε μία εμφάνιση πολύ εντυπωσιακή, ενώ το σημείο που πρέπει να υπογράμμισουμε είναι πως κατάφερε να υποστηρίξει απόλυτα το bold look της. Εύγε Celine Dion!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!