Home / Good Life  / Art & Culture  / Το σινεματικό σύμπαν της Marvel έρχεται στην τηλεόραση!

Το σινεματικό σύμπαν της Marvel έρχεται στην τηλεόραση!

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών, Marvel, ανακοίνωσε την πρώτη της σειρά, με τίτλο Wanda Vision.

 

 

Με την πανδημία να εμποδίζει τα Marvel Studios να κυκλοφορήσουν τις πολυαναμενόμενες ταινίες τους, η εταιρεία στράφηκε προς την αναζήτηση νέων τρόπων σύνδεσης με το κοινό της. Αύριο θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη σειρά που δημιούργησε η αγαπημένη μας Marvel και εκατομμύρια fans την περιμένουν με πολύ αγωνία και μεγάλες προσδοκίες. Η Wanda Vision θα μας διηγείται τις ιστορίες ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, της Wanda Maximoff και του ανθρωποειδούς Vision.

 

 

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά την ταινία Endgame, με την ακριβή πλοκή να παραμένει ένα μικρό μυστήριο. Αυτά που έγιναν γνωστά, μέσα από το trailer, είναι ότι το ζευγάρι ζει παντρεμένο και ευτυχισμένο, στην πόλη Westview. Οι ήρωες θα περνούν μέσα από διάφορα sitcom, της αμερικάνικης τηλεόρασης, από τα 50s μέχρι και τα 90s, γεγονός που θα τους οδηγήσει να πιστεύουν ότι όλα αυτά δεν είναι πραγματικά.

 

 

Η σειρά θα προβάλλεται στο Disney+ κάθε Παρασκευή και αποτελείται από 9 επεισόδια των 30 λεπτών. Τους πρωταγωνιστές θα υποδυθούν, όπως και στις ταινίες, η Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany, ενώ θα επιστρέψουν και χαρακτήρες από τις ταινίες Spiderman και Thor. Οι κριτικοί ήδη σχολιάζουν πολύ θετικά τη σειρά, μιλώντας κυρίως για την εξαιρετική χημεία της Elizabeth και του Paul.

 

 

Το σύμπαν της Marvel επεκτείνεται και εμείς ανυπομονούμε για τις νέες περιπέτειες των αγαπημένων ηρώων.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.