Home / Beauty  / Το ροδόνερο είναι ο νέος σου σύμμαχος για λαμπερή επιδερμίδα 

Το ροδόνερο είναι ο νέος σου σύμμαχος για λαμπερή επιδερμίδα 

Το ροδόνερο είναι ο νέος σου σύμμαχος για λαμπερή επιδερμίδα 
Το πολύτιμο ροδόνερο για την επιδερμίδα μας. 

Το αρωματικό ροδόνερο είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ανέκαθεν, είχε κοσμητική αλλά και ιατρική χρήση. Δες πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το θαυματουργό απόσταγμα, στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σου.

 

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο: 

Το ροδόνερο έχει πολλαπλές χρήσεις γεγονός που το καθιστά και τόσο δημοφιλές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας με διάφορους τρόπους, αντικαθιστώντας μάλιστα άλλα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. 

 

 

  • Τονωτική λοσιόν για όλους τους τύπους δέρματος

Η τονωτική λοσιόν δεν πρέπει να λείπει από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στην ρουτίνα ομορφιάς σας. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, ώστε να τονώσει το δέρμα και να το ετοιμάσει για την ενυδατική κρέμα. 

  • Ντεμακιγιάζ & Καθαριστικό προσώπου

Το ροδόνερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό καθαριστικό για το πρόσωπο, ενώ απομακρύνει και το μακιγιάζ. 

  • Ορός ανακούφισης

Καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα, τα τσιμπήματα εντόμων και τα εξανθήματα. 

  • Κομπρέσα στα μάτια για την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων

Φτιάξτε φυσικές κοπμπρέσες για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις ρυτίδες με τον πιο οικονομικό τρόπο. 

  • Ορός αντιγήρανσης

Η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το ως ευεργετικό ορό που προσφέρει αντιγηραντική δράση και προστατεύει το δέρμα σας από τον χρόνο. Φυσικά χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με την ενυδατική σας κρέμα. 

  • Spray βαθιάς αναζωογόνησης της επιδερμίδας

Όλες έχουμε ανάγκη από αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας. Χρησιμοποιήστε το ροδόνερο ως φυσική θεραπεία που θα σας προσφέρει λάμψη και νέα όψη. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!