Home / Lifestyle  / Celebrities  / Δείτε το νέο σποτ “Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής”

Δείτε το νέο σποτ “Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής”

“Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής”

Με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού κυκλοφόρησε το νέο σποτ “Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής”.

 

Στην προσπάθεια παρότρυνσης του κόσμου για συμμετοχή στον εμβολιασμό η κυβέρνηση δημοσίευσε ένα μικρό και γλυκό σποτ. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια ανάρτηση του στα social media, ενθαρρύνει τους πολίτες με το ηχηρό μήνυμα, “Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε”. Μέσα από το σποτ “Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής” δίνεται έμφαση και μεγάλη προσοχή στο πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός και η συμμετοχή μας σε αυτόν.

 

 

Πρωταγωνιστές στο video, o Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Το κινηματογραφικό  “ζεύγος Κοκοβίκου” από το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, γνωστοί και ως Ελένη και Αντωνάκης συναντιέται στο εμβολιαστικό κέντρο. Ετοιμάζονται για αυτό το σημαντικό ραντεβού, χωρίς να ξεχνούν τη μάσκα τους, υπό τον ήχο του τραγουδιού “Καινούργια Ζωή”, της Σοφίας Βέμπο. Σηματοδοτούν το βήμα για μια κανονική ζωή, δίνοντας την υπόσχεση ότι τα φιλιά και οι αγκαλιές θα υπάρξουν την επόμενη φορά.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.