Home / Beauty  / Το πρώτο Fenty Eau de Parfum δεν είναι απλά μια μυρωδιά είναι συναίσθημα

Το πρώτο Fenty Eau de Parfum δεν είναι απλά μια μυρωδιά είναι συναίσθημα

Η Rihanna ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου Fenty Eau de Parfum και υπόσχεται μια μυρωδιά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

 

 

Ναι το πρώτο Fenty Eau de Parfum είναι γεγονός! Το beauty brand της Rihanna έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του. Είναι unisex, είναι συναίσθημα, μια μυρωδιά που δύσκολα θα ξεχάσεις και αποτυπώνει όλη την ουσία της Rihanna.

 

 

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία της τραγουδίστριας με τον αρωματοποιό Jacques Cavallier Belletrud. Χαρακτηρίζεται ως πικάντικο και γλυκό ταυτόχρονα. Εμπνέεται από τα αγαπημένα μέρη της Rihanna και περιέχει νότες μανόλιας και μόσχου, με φρουτώδεις και λουλουδένιες ενώσεις από μανταρίνι, βατόμουρο, τριαντάφυλλο και γεράνι.

 

 

Για το μπουκάλι επέλεξε το καφέ, ως το αγαπημένο της χρώμα και το χρώμα που αντιπροσωπεύει αυτό που είναι. Αντανακλά όσα πρεσβεύει η Rihanna με μια ξεχωριστή vintage αισθητική. Θα είναι διαθέσιμο στις 10 Αυγούστου, μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.