Home / Fashion  / Το πρώτο κατάστημα Calvin Klein της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos!

Το πρώτο κατάστημα Calvin Klein της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos!

Εδώ και περίπου 10 μέρες η πόλη μας φιλοξενεί το πρώτο κατάστημα Calnvin Klein στο Mediterranean Cosmos.

 

Η Calvin Klein, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKKABEE, έφτασε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos. Από την πρώτη Ιουλίου το κατάστημα υποδέχθηκε το κοινό με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, υποδήματα, εσώρουχα, αξεσουάρ, μαγιό και την ολοκαίνουργια Summer 2021 collection.

 

 

Το φανταστικό Calvin Klein store είναι το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και το τρίτο σε όλη την Ελλάδα. Στεγάζεται σε έναν καινούργιο χώρο στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου και χαρακτηρίζεται σύγχρονο, μινιμαλιστικό και επιβλητικό.

 

 

Στην Summer 2021 collection πρωταγωνιστούν οι black & white μονοχρωμίες, οι neon αποχρώσεις, η άνεση, η κομψότητα και τα βιώσιμα υλικά. Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις μοναδικές δημιουργίες ενός high fashion brand με εκπληκτική ιστορία και συνεισφορά στον κόσμο της μόδας στο ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον του Mediterranean Cosmos.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.