Home / Cozyhome  / Architecture  / Το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show στη Θεσσαλονίκη!

Το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show στη Θεσσαλονίκη!

Το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show στη Θεσσαλονίκη!
Το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show πραγματοποιεί τη δεύτερη στάση του, αυτή τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του στην Αθήνα, το 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων.

 

Επιλέγοντας για ακόμη μια φορά το ξενοδοχείο The Met, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 17/2 στις 11:00 με ανανεωμένο format παρουσίασης, που, έπειτα και από την πρώτη στάση του στην Αθήνα, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Οι υψηλής τεχνογνωσίας παρουσιάσεις σχετικά με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις Νέες Αγορές και το Προσωπικό Ξενοδοχείου, τα πρακτικά Case Studies από τη WebHotelier και την εταιρεία Scent Plus, καθώς και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online αποτέλεσαν ένα σημαντικό σημείο αναφοράς τής ξενοδοχειακής εξέλιξης, με το κοινό να περιγράφει την τρίτη διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour ως την πλέον επιμορφωτική και αναβαθμισμένη.

 

Με νέους ομιλητές, όπως τον Μιχάλη Κραουνάκη – Αρχιτέκτονα στην k-division, την Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising και τον Γεώργιο Λύρα από τη Workathlon, αλλά και τον Ζένιο Ζένιου από το Destsetters να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, η τρίτη εμφάνιση του 100% Hotel Workshop Tour στη Θεσσαλονίκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τις ομιλίες θα συντονίζει όπως κάθε χρόνο ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία του signature πλέον διαδραστικού κλίματος των Workshops.

Στον χώρο θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

*Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν και το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας παρακάτω.

Εγγραφείτε στο workshop της εκδήλωσης εδώ

 

 

 

Οι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition είναι:

11:00 – 11:15

Workshop Opening

 

11:15 – 12:15

Hotel Spaces vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.

ΟμιλητήςMike Kraounakis by k-division

 

12:15 – 12:45 

WebHotelier – Παρουσίαση Case Study

Η WebHotelier παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον χώρο των άμεσων κρατήσεων, αλλά και καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη B2B συμβολαίων και την διευκόλυνση του Operation των Κρατήσεων.

ΟμιλητήςAndreas Eftymiou by WebHotelier

 

13:00 – 14:00 

Hotel Experience Design

Hotel Experience Design: Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων. 

ΟμιλητήςZenios Zeniou by Destsetters

 

14:00 – 14:15 

Scent Plus – Παρουσίαση Case Study

Η Scent Plus παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης ατμόσφαιρας μέσα από το Sensory Marketing, χρησιμοποιώντας το άρωμα και τον ήχο.

Ομιλητής: Nancy Daskalou by Scent Plus

 

14:15 – 14:45   

Networking Break

 

14:45 – 15:15

Google – Grow Greek Tourism Online – Παρουσίαση Case Study

Η Google παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αναζητήσεων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον Ελληνικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις νέες ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία τής εκάστοτε περιοχής. Σε συνδυασμό με την επεξήγηση του τρόπου χρήσης δημοφιλών εργαλείων της Google, όπως τα Google Trends και το Keyword Planner, οι ξενοδόχοι που θα παρακολουθήσουν το advanced session θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή τους στο στήσιμο της online στρατηγικής τού εκάστοτε καταλύματος, αλλά και την ανάπτυξη των άμεσων κρατήσεών τους.

ΟμιλητέςGeorgios Monokandylos by Google

 

15:15 – 16:15

New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.

ΟμιλητήςKaterina Petropoulou by Hotelising

 

16:30 – 17:30

Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.

ΟμιλητέςGeorge Lyras by Workathlon

 

Δείτε όλα τα workshops εδώ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!