Home / Beauty  / Το νέο serum της Victoria Beckham

Το νέο serum της Victoria Beckham

Το νέο serum της Victoria Beckham
Victoria Beckham και Augustinus Bader ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους. 

H Victoria Beckham ξανασυνεργάζεται με τον ειδικό σε θέματα επιδερμίδας Augustinus Bader για ένα νέο item που υπόσχεται θεαματική βελτίωση του δέρματός μας. 

 

Το νέο serum της Victoria Beckham

 

Ο λόγος για το Cell Rejuvenating Power Serum, το δεύτερο skincare δημιούργημα του brand Victoria Beckham Beauty που περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα πολύτιμα για την υγεία του δέρματός μας και όπως υποστηρίζει το brand μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα οφέλη. Πιο συγκεκριμένα η ένταξή του στην περιποίηση του προσώπου μπορεί να συμβάλει σε ένα πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα, κάνοντας παράλληλα την επιδερμίδα πιο υγιή και αποτρέποντας την ύπαρξη φραγμένων πόρων. 

 

 

 

Το νέο serum της Victoria Beckham τέλος έρχεται σε μία eco friendly συσκευασία, καθώς το μπουκαλάκι είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμο υλικό και είναι διαθέσιμο στο site του brand. Ανακαλύψτε περισσότερα στο victoriabeckhambeauty.com.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!