Home / Beauty  / Το νέο Rouge Coco Bloom με τη γλυκιά Lily Rose Depp!

Το νέο Rouge Coco Bloom με τη γλυκιά Lily Rose Depp!

Rouge Coco Bloom

Το supermodel Lily Rose Depp μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο Rouge Coco Bloom lipstick, του οίκου Chanel.

 

Ο οίκος Chanel έκανε και πάλι τα μαγικά του. Αυτή τη φορά, κυκλοφόρησε το hottest κραγιόν της σεζόν, με όνομα Rouge Coco Bloom. Το συγκεκριμένο κραγιόν δε μοιάζει με κανένα από όσα έχουμε δοκιμάσει, καθώς είναι το μόνο που συνδυάζει λάμψη και απίστευτη ένταση. Η πρωτοποριακή φόρμουλα, που έδωσε ζωή στο συγκεκριμένο συνδυασμό, δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό σκαλιστό φινίρισμα. Με την άμεση εφαρμογή του, τα χείλη σας αποκτούν ένα έντονο χρώμα, ενώ τα έλαια που διαθέτει προσφέρουν μια ασύγκριτη λάμψη.

 

 

Στο video της καμπάνιας το μοντέλο Lily Rose Depp φέρνει μια νέα λάμψη στο μακιγιάζ σας. Πιο χαρούμενη και πιο φρέσκια από ποτέ μας παρουσιάζει το νέο beauty product του οίκου Chanel. Χορεύει και διασκεδάζει, με μια παρέα μοντέλων, κάτω από τον ήλιο, δημιουργώντας μια girly και fun ατμόσφαιρα.

 

Courtesy of Chanel

 

Η Lily είναι εδώ και αρκετά χρόνια καλή φίλη και brand ambassador του οίκου. Έχει περπατήσει σε πολλά catwalks και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες. Συμμετείχε και στη διαδικασία παραγωγής του κραγιόν, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά. Το νέο lipstick διατίθεται σε οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις, για όλες σεζόν του χρόνου.

 

 

Καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς το κατάλληλο κραγιόν. Γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα νέα και τόσο υπέροχα από τη Chanel.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.