Home / Beauty  / Το νέο hot bob της Jennifer Lopez

Το νέο hot bob της Jennifer Lopez

Το νέο hot bob της Jennifer Lopez
Η Jennifer Lopez έκοψε τα μαλλιά της ένα καταπληκτικό short bob. 

H λαμπερή Λατίνα pop star αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή στα μαλλιά της η οποία την ανανέωσε αμέσως, δίνοντάς της χάρη και απίστευτο στυλ. Μόλις χθες, είδαμε το νέο της haircut στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram account της και ενθουσιαστήκαμε.

 

 

Η όμορφη τραγουδίστρια  έκοψε τα μαλλιά της σε ένα όμορφο και εξαιρετικά στυλάτο short bob, που χάρισε στα μαλλιά της extra κίνηση και ζωντάνια. Ακολουθώντας την τάση της σεζόν, που είναι τα πιο κοντά κουρέματα, αποχωρίστηκε τη μακριά της κώμη, για το νέο μήκος, που είναι στο ύψος των ώμων. Μάλιστα προτίμηστε τις αφέλειες, οι οποίες συμβάλλουν σε ένα περισσότερο πληθωρικό look. Σε ό,τι αφορά το χρώμα, η Jennifer προχώρησε σε ξανθιές ανταύγειες, που φωτίζουν το πρόσωπό της και δίνουν ένταση στο βλέμμα της. 

 

Το νέο hot bob της Jennifer Lopez

 

Μπράβο Jennifer. Αλλά ό,τι και να κάνεις, εμάς μας αρέσεις πολύ!  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!