Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το νέο hοt ντουέτο των Tamta x Stephane Legar

Το νέο hοt ντουέτο των Tamta x Stephane Legar

Το νέο hit ντουέτο των Tamta x Stephane Legar
Το τραγούδι “Yala” είναι η νέα hot international συνεργασία μόλις κυκλοφόρησε!

 Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής ποπ σκηνής ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar στο ολοκαίνουργιο dance-ethnic με rnb στοιχεία Yala”.

 

Το νέο hit ντουέτο των Tamta x Stephane Legar

 

 

 

Το single κυκλοφορεί πανευρωπαϊκά από την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ενώ κατάφερε ήδη να μπει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές New Music Friday -και όχι μόνο- λίστες στο Spotify:

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο single της Τάμτα με τίτλο Yala στο οποίο συμμετέχει ο Ισραηλινός super star Stephane Legar, κατάφερε να μπει στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify σε όλη την Ευρώπη, ενώ παγκοσμίως το τραγούδι συναντάται σε πάνω από 800 (!) playlists.

 

 

Παράλληλα η Τάμτα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece playlist, στην οποία για πρώτη φορά συναντάμε γυναίκα καλλιτέχνη από την Ελλάδα.

 

Το Yala αποτελεί προπομπό του upcoming international EP της Τάμτα με τίτλο Awake το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου από την Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://TamtaxStephaneLegar.lnk.to/YalaPR

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!