Home / Men  / Το νέο πολύχρωμο iMac από την Apple είναι πιο λεπτό από ποτέ

Το νέο πολύχρωμο iMac από την Apple είναι πιο λεπτό από ποτέ

Μέσα από την τελευταία της εκδήλωση η Apple παρουσίασε τις νέες καινοτομίες της, καλωσορίζοντας τα καινούργια και πολύχρωμα IMAC.

 

 

Apple lovers, και μη, η διάσημη τεχνολογική εταιρεία σας έχει μια έκπληξη. Μια από τις πιο συναρπαστικές συσκευές της εταιρείας, ένα πλήρως επανασχεδιασμένο IMAC, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Αποτελεί ένα από τα πιο υπέροχα σχέδια, καθώς διατίθεται σε ζωντανά και αγαπημένα χρώματα, με μια πολύ κομψή επιφάνεια. Αντλώντας έμπνευση από το ουράνιο τόξο, το νέο iMac κατασκευάστηκε με μια οθόνη με πλάτος μόλις 11,5 χιλιοστά.

 

Courtesy of Apple

 

Περιλαμβάνει μια κάμερα 1080p FaceTime HD, μικρόφωνα ποιότητας studio και ένα ηχοσύστημα έξι ηχείων. Δημιουργήθηκε με τον επεξεργαστή με την υψηλότερη και πιο γρήγορη απόδοση, για εξαιρετικά απαιτητικές εργασίες. Το Touch ID  κάνει την εμφάνιση του, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με ασφάλεια, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Courtesy of Apple

 

Εκτός από τη δημιουργία του νέου και φανταστικού iMac, η εταιρεία ανακοίνωσε δύο ακόμη προσθήκες. Ένα iPad Pro, το οποίο υποστηρίζει τα Thunderbolt και USB 4 και διαθέτει κάμερα υψηλότερης ανάλυσης. Τέλος, παρουσιάστηκαν και τα AirTags, μια συσκευή παρακολούθησης Bluetooth.

 

Courtesy of Apple

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.