Home / Beauty  / Το νέο άρωμα της Tiffani & Co

Το νέο άρωμα της Tiffani & Co

cozy vibe beauty news Tiffani
Ήρθε για να κάνει κάθε γυναίκα χαρούμενη!

Κάθε γυναίκα που αγαπά τα ακριβά κοσμήματα, χαμογελά στη θέα του χαρακτηριστικού γαλάζιου κουτιού της Tiffani & Co. Ειδικότερα, για μία μέλλουσα νύφη, η παρουσία ενός μονόπετρου του συγκεκριμένου οίκου κοσμημάτων στο δάχτυλό της, είναι συχνά όνειρο ζωής.

 

Τώρα πια, υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να την κάνει χαρούμενη. Το νέο άρωμα της Tiffani & Co, αν και δεν απευθύνεται μόνο σε νύφες, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα από τα βασικά bridal “αξεσουάρ”.

 

cozy vibe beauty news Tiffani

 

cozy vibe beauty news Tiffani

 

Με νότες από ίριδα, μανταρίνι, musk και πατσουλί, σίγουρα αποτελεί το ιδανικό άρωμα για μια γυναίκα που θέλει να αισθάνεται μοναδική.

 

cozy vibe beauty news Tiffani

cozy vibe beauty news Tiffani

 

Ο διάσημος οίκος, που εμμένει πάντοτε στη λεπτομέρεια, δημιούργησε ένα μπουκάλι πραγματικό “κόσμημα”, θυμίζοντας οπτικά το θρυλικό 128.54-carat “Tiffany Diamond”, το διαμάντι ιδιαίτερης κοπής που κοσμούσε ένα από τα διασημότερα μονόπετρα του οίκου (Lucida-cut).

 

Something blue” προστάζει η γνωστή γαμήλια φράση! Λύστε την μπλε κορδέλα και αποκτήστε το άρωμα, που θα σας κάνει πρωταγωνίστριες την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, και όχι μόνο…

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath