Home / Fashion  / Το μοντέλο Devon Lee Carlson σχεδιάζει για τον Marc Jacobs

Το μοντέλο Devon Lee Carlson σχεδιάζει για τον Marc Jacobs

Μια συλλογή αφιερωμένη στα 00s ειδικά σχεδιασμένη από το μοντέλο Devon Lee Carlson για τον Marc Jacobs.

 

 

Το διάσημο και ανερχόμενο μοντέλο Devon Lee Carlson μπαίνει όλο και πιο πολύ στον κόσμο της μόδας. Αφήνει για λίγο το modeling και αποφασίζει να σχεδιάσει μια συλλογή για τον Marc Jabobs. Κρατώντας ζωντανή τη νοσταλγία για τη δεκαετία των 00s εμπνέεται και από το δικό της lifestyle, κυκλοφορώντας τη συλλογή την ημέρα των γενεθλίων της.

 

 

Γεμάτη παιχνιδιάρικα prints με έντονα χρώματα και 00s vibes, η σειρά ένδυσης περιλαμβάνει μπλουζάκι Y2K, shorts, μαύρο φόρεμα και βελούδινες φόρμες. Παστέλ χρώματα, ροζ φούσκες, prints με τον αγαπημένο σκύλο της Devon και κιτς μοτίβα κυριαρχούν στην ιδιαίτερη collection. Τα βλέμματα μαγνητίζει η ροζ τσάντα Marc με τις πολύχρωμες αλυσίδες- γράμματα.

 

 

“Ο Marc είναι ένα πραγματικό fashion icon και έμπνευση για μένα. Όλα τα κομμάτια αυτής της συνεργασίας σχεδιάστηκαν για να φορεθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, στο σπίτι με παντόφλες ή έξω στην πόλη με τις πιο διασκεδαστικές γόβες σας. Ο σχεδιασμός αυτής της συνεργασίας ήταν μια τιμή και ένα όνειρο από το οποίο περιμένω να ξυπνήσω!”, δήλωσε το μοντέλο.

 

 

Photo Credits: Conor Cunningham

 

www.marcjacobs.com

 

https://www.instagram.com/p/CSHSLjIHd30/

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.