Home / Good Life  / Το ”Λόγω τιμής” επιστρέφει στην μικρή οθόνη!

Το ”Λόγω τιμής” επιστρέφει στην μικρή οθόνη!

Το ''Λόγω τιμής'' επιστρέφει στην μικρή οθόνη!
Η θρυλική τηλεοπτική παρέα ”Λόγω τιμής” επιστρέφει στις οθόνες μας!

Το “Λόγω τιμής” και πάλι στις οθόνες μας. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το τρέιλερ του μεγάλου comeback της τηλεοπτικής σειράς ”Λόγω τιμής”, που υπήρξε τηλεοπτικός σταθμός τη δεκαετία του ’90.

Το ''Λόγω τιμής'' επιστρέφει στην μικρή οθόνη!

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει τους αξέχαστους στίχους ”Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε” από το αγαπημένο τραγούδι του Δημήτρη Παπαδημητρίου που υπήρξε soundtrack της σειράς και ποιος δεν έχει συγκινηθεί με τις ανησυχίες και τις περιπέτειες της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την σεζόν 1996-1997;

Το ''Λόγω τιμής'' επιστρέφει στην μικρή οθόνη!

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στη μικρή οθόνη, η αγαπημένη σειρά “Λόγω τιμής” επιστρέφει στους δέκτες για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες των δεμένων φίλων, που πιστοί στον λόγο που είχαν δώσει, έχουν διαφυλάξει μετά από δυο δεκαετίες την φιλία τους!

Στο πολυαναμενόμενο σίκουελ θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Άλκης Κούρκουλος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης,  Βίκυ Βολιώτη,  Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και  Άννα Δημητρακοπούλου. Το σενάριο του νέου “Λόγω τιμής” θα αναλάβει και πάλι η μοναδική Μιρέλα Παπαοικονόμου, ενώ την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Δείτε το τρέιλερ που έχει γίνει ήδη viral για να πάρετε μια γεύση και προετοιματείστε για το τηλεοπτικό comeback που όλοι περιμέναμε!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!