Home / Fashion  / Το κορίτσι του Romeo Beckham, Mia Regan, είναι το νέο πρόσωπο του Balmain!

Το κορίτσι του Romeo Beckham, Mia Regan, είναι το νέο πρόσωπο του Balmain!

Το όμορφο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη πρώτη high-fashion καμπάνια της, σε συνεργασία με τον οίκο Balmain.

 

 

Η μόλις 18 χρονών Μia Regan, ή όπως θέλει να την φωνάζουν Mimi Moocher, με “όπλα”, τόσο την μεγάλη ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της, όσο και το ταλέντο της, έκανε το ντεμπούτο της στο κόσμο της high-fashion. Πριν την συνεργασία της με τον Balmain, η Mia ήταν το πρόσωπο μικρότερων, αλλά διάσημων εταιρειών ρούχων, όπως Bershka ή Pretty Little Thing.

 

 

O Οlivier Rousteing, σχεδιαστής του οίκου, εμπιστεύτηκε την ανάδειξη της νέα collection του στη Mimi, ένα φρέσκο πρόσωπο, που θα φέρει νέο αέρα για τον Balmain. Για τον ίδιο είναι η τέλεια μούσα. Η συλλογή ταιριάζει “γάντι” στο πρόσωπο του μοντέλου. Παστέλ χρώματα, baby blue και baby pink, και vintage vibes κυριαρχούν στα εντυπωσιακά κομμάτια, πάνω στα οποία συναντάμε και το BB-Labyrinth μονόγραμμα του οίκου.

 

 

Η Mia έπαιξε επιπλέον το ρόλο του στυλίστα και σκηνοθέτη για την φωτογράφηση, την οποία επιμελήθηκε ο καλός της φίλος και φωτογράφος Dan Hall. Η ίδια νιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που συμμετέχει σε αυτό το project. Κλειδί της επιτυχίας, όπως δηλώνει, είναι το να γνωρίζεις τη σημασία του brand και το πόσο πρέπει να σέβεσαι αυτό που με τόση αγάπη και πάθος, έφτιαξαν οι σχεδιαστές.

 

 

www.balmain.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.