Home / Family  / Το κομψό rock στυλ του Cruz Beckham

Το κομψό rock στυλ του Cruz Beckham

cruz beckham junior fashionistas cozyvibe
Ο “mini Beck”, Cruz Beckham, είναι ένας πολλά υποσχόμενος junior fashionista.

Το τέταρτο κατά σειρά παιδί του star των David και Victoria Beckham, Cruz, εκτός από την αγάπη του για την μουσική (πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του single), δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει και το αψεγάδιαστο στυλ των γονιών του! Ο φιλόδοξος νεαρός, ξεκίνησε τη μουσική καριέρα του στην τρυφερή ηλικία των 11, με μέντορα τον Βρετανό τραγουδιστή Ed Sheeran, ενώ η αγάπη που τρέφει για τη μουσική είναι εμφανέστατη στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, όπου κανείς συχνά συναντά φωτογραφίες με τον ίδιο να παίζει κιθάρα και να απολαμβάνει συναρπαστικούς rock ρυθμούς.

cruz beckham junior fashionistas cozyvibe

Το στυλ του είναι σαφώς επηρεασμένο από το αγαπημένο του είδος μουσικής, με περισσή κομψότητα αλλά και πιο cool, αθλητικές πινελιές. Ο μικρός fashionista, φαίνεται να είναι ανήσυχο, ελεύθερο πνεύμα και άλλο τόσο free είναι το στυλ του, με διάχυτη rock και street διάθεση. Λατρεύει τα καρώ πουκάμισα, τα κλασσικά denim, τα T-shirts με prints και τα army jackets κι από τις εμφανίσεις του δεν λείπουν τα αξεσουάρ, όπως τα υπερμεγέθη γυαλιά, οι μπαντάνες, τα σκουφάκια και τα αμέτρητα καπέλα του.

cruz beckham junior fashionistas cozyvibe
Εκτός από την μουσική, ωστόσο, ο Cruz αγαπάει ιδιαίτερα και τις αθλητικές δραστηριότητες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στα looks του. Τα hoodies και τα sneakers αποτελούν τις πιο άνετες και προσεγμένες επιλογές για τις καθημερινές εμφανίσεις του, ενώ στις πιο επίσημες εκδηλώσεις τον έχουμε δει να φορά κομψά σακάκια, συνδυασμένα με πιο cool νότες.

cruz beckham junior fashionistas cozyvibe
Με γονείς τους David και Victoria σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από τον πολλά υποσχόμενο Cruz. Μένουμε συντονισμένοι!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!