Home / Beauty  / Το εξαιρετικά θαυματουργό Moringa Oil

Το εξαιρετικά θαυματουργό Moringa Oil

Το εξαιρετικά θαυματουργό Moringa Oil
Moringa Oil: Οι ευεργετικές του ιδιότητες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας!

Ίσως δεν το έχετε ξανακούσει, όμως από εδώ και πέρα πρέπει να το εντάξετε στην beauty περιποίησή σας. Ο λόγος για το εξαιρετικά ευεργετικό Moringa Oil, που χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι γνωστό για τις πολύτιμες ιδιότητές του.

 

 

Για νεανικό δέρμα

Γνωστό για τις ευεργετικές αντιγηραντικές του ιδιότητες το Moringa Oil, βοηθά στην απομάκρυνση των ρυτίδων και εμποδίζει την χαλάρωση του δέρματος του προσώπου. Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, τα οποία επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και την βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών το συγκεκριμένο έλαιο, αποτελεί σύμμαχο για την ομορφιά σας.

 

Φυσική λάμψη και ενυδάτωση

Εκτός από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες το συγκεκριμένο λαδάκι, είναι ιδανικό για τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Κατάλληλα για το πρόσωπο, αλλά και το σώμα, το Moringa Oil χαρίζει επίσης λάμψη, αφήνοντας το δέρμα σας βελούδινο και πολύ απαλό.

 

 

Δυνατά μαλλιά

Η βιταμίνη Ε, τα μέταλλα που περιέχει και τα άλλα πολύτιμα συστατικά του, μετατρέπουν το Moringa Oil σε ένα ελιξήριο που προστατεύει τα μαλλιά σας από το σπάσιμο και τα κρατά δυνατά και υγιή. Εντάξτε το λοιπόν και στην haircare ρουτίνα σας, γιατί εκτός από την ενδυνάμωση της τρίχας, συμβάλλει και στην ενυδάτωση του κρανίου, που είναι επίσης σημαντική για την υγεία των μαλλιών.

 

Συνολική ομορφιά

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βοηθά τον οργανισμό να απαλλαχθεί από τις τοξίνες, οι οποίες βλάπτουν εκτός από την υγεία και την ομορφιά μας. Το beauty detox λοιπόν είναι εξίσου σημαντικό για τη διατήρηση της ομορφιάς και της συνολικής λάμψης μας!

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!