Home / Beauty  / Το εντυπωσιακό άρωμα Dylan Blue του οίκου Versace

Το εντυπωσιακό άρωμα Dylan Blue του οίκου Versace

Όταν η πολυτέλεια απέκτησε το δικό της άρωμα…

Τις περισσότερες φορές ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή ενός αρώματος είναι εκτός από το περιεχόμενο, και το μπουκάλι του.

 

Το τελευταίο γυναικείο άρωμα του οίκου Versace, Dylan Blue, συνδυάζει εμφάνιση και περιεχόμενο, με τέτοιον τρόπο, που δε σου δίνει άλλα περιθώρια παρά να το ερωτευτείς!

 

Το μπουκάλι του σε βαθύ μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, έχει το σχήμα ελληνικού αμφορέα, με τη θρυλική Μέδουσα -σήμα κατατεθέν του οίκου- να κοσμεί για μία ακόμα φορά το άρωμα.

 

Αλλά και το εσωτερικό του είναι εξίσου θελκτικό. Με νότες από μήλο γιασεμί, musk, ξύλο, μαύρο φραγκοστάφυλο και πατσουλί, μοσχοβολά θηλυκότητα και πολυτέλεια.

 

Το Dylan Blue είναι αφιερωμένο στις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες, οι οποίες γνωρίζουν τη δύναμή τους” δήλωσε το top model Faretta, που αποτελεί και το πρόσωπο του αρώματος.

 

https://www.instagram.com/p/BbcbPqOlgEa/?utm_source=ig_embed

 

 

Ο συνδυασμός λουλουδιών, φρούτων και ξύλου δημιουργεί ένα πολύ ξεχωριστό άρωμα, που δημιουργήθηκε για να αναδείξει τον αισθησιασμό, τη μοναδικότητα και την κομψότητα των γυναικών, που θα τολμήσουν να το φορέσουν!

 

Μια δοκιμή ίσως σας πείσει!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath