Home / Cozyhome  / Το εκθαμβωτικό installation στο Champs-Elysées από 3060 κρύσταλλα Swarovski

Το εκθαμβωτικό installation στο Champs-Elysées από 3060 κρύσταλλα Swarovski

Με 3060 κρύσταλλα Swarovski φιλοτεχνήθηκε το μεγαλοπρεπές συντριβάνι στο Champs-Elysées

 

Στην πιο ακριβή λεωφόρο της Ευρώπης, την λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων ή αλλιώς στην πολυτελή Champs-Elysées δεσπόζει ένα εκπληκτικό installation που εντυπωσιάζει και αποτελεί πόλο έλξης, τόσο για τους Παριζιάνους, όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες. 

 

 

Πρόκειται για τα έξι νέα συντριβάνια, διακοσμημένα με 3060 κρύσταλλα Swarovski που χαρίζουν νότες luxury αέρα και αίγλης στο ήδη πολυτελές σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας. Το μοναδικό installation είναι ένα έργο που προέκυψε από την εμπνευσμένη συνεργασία των Ronan και Erwan Bouroullec με τη Swarovski.

 

 

Modern aesthetics meet 19th-century fountains

Οι φιλόδοξοι designers Ronan και Erwan Bouroullec, με σκοπό να δώσουν μία νέα πνοή στο ήδη υπάρχον συντριβάνι της Rond-Point, δημιούργησαν ένα μεταλλικό installation που απαρτίζεται από έξι στήλες και είναι περίτεχνα διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski, που προσθέτουν επιπλέον λάμψη στο σημείο.

 

 

More sparkle to the City of Light

Ακόμη, ένα στοιχείο που προσδίδει μεγαλοπρέπεια στην luxury εγκατάσταση είναι και οι πηγές φωτός που τοποθετήθηκαν και φωτίζουν το βράδυ με φινέτσα, τα 3060 εντυπωσιακά κρύσταλλα.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!