Home / Beauty  / Το απόλυτο beach wavy look

Το απόλυτο beach wavy look

Beach wavy look και πως θα το αποκτήσεις.

Δες πως θα αποκτήσεις στην στιγμή το πιο hot καλοκαιρινό hairstyle, που δεν είναι άλλο από τις κυματιστές sexy χαλαρές μπούκλες. Ποια δεν λατρεύει τα μαλλιά της μετά τη θάλασσα; Ναι, εννοούμε αυτές τις ελαφριές, λεπτές, άκρως κολακευτικές μπούκλες που σχηματίζονται καθώς τα μαλλιά σου στεγνώνουν από τον ήλιο και από τον αέρα, αφήνοντας το θαλασσινό αλάτι, να προσθέτει extra sex appeal πάνω σου. Πως μπορείς όμως να αποκτήσεις αυτό το σαγηνευτικό beach wavy look; Δες παρακάτω.

 

Η διαδικασία για να δημιουργήσεις αυτό το hairstyle είναι ιδιαίτερα απλή και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα salt spray, δηλαδή ένα σπρέι που περιέχει αλατόνερο, το οποίο θα εξασφαλίσει τους πολυπόθητους κυματισμούς. Το salt spray μπορείς να το προμηθευτείς από την αγορά ή ακόμη να το φτιάξεις και μόνη σου.

 

Τι θα χρειαστείς:

– 1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι.

– 2 κ.γ. αλάτι (ιδανικά ροζ).

– 1 φλ. χλιαρό νερό ή χαμομήλι.

– 1 κ.γ. λάδι καρύδας ή argan oil.

– 1/2 κ.γ. κοντίσιονερ.

– 1 κ.γ. χυμό από λεμόνι.

– 1 κ.γ. βότκα.

 

Για αρχή, ρίχνεις όλα τα υλικά μέσα στο μπουκαλάκι, ανακινείς καλά και έχεις έτοιμο το salt spray.

 

Έπειτα, για να το εφαρμόσεις, πρέπει πρώτα να λούσεις τα μαλλιά σου και να τα στεγνώσεις περίπου μέχρι το 90%, έχοντας πάντα το κεφάλι στραμμένο προς τα κάτω. Στη συνέχεια, ψέκασε στα μήκη το salt spray και «τσαλάκωσε» τα μαλλιά σου με τις παλάμες των χεριών σου, κάνοντας απαλές κινήσεις.

 

Φτιάξε 4 με 5 μικρούς στριφτούς κότσους, στερεώνοντάς τους χαλαρά στο κεφάλι με μερικά τσιμπιδάκια. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, άφησε τις άκρες τους ελεύθερες.

 

Συνέχισε το στέγνωμα με το σεσουάρ και μόλις τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει τελείως, ελευθέρωσέ τα και «χάλασέ» τα ξανά με τα χέρια σου. Μην ξεχνάς να κάνεις απαλές κινήσεις, χαϊδεύοντας τα μαλλιά σου γιατί διαφορετικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Τέλος, σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με μια λακ και είσαι έτοιμη. Με αυτό το look θα είσαι ακαταμάχητη!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!