Home / Fashion  / Τολμηρά και χωρίς όρια τα νέα Converse

Τολμηρά και χωρίς όρια τα νέα Converse

Το αγαπημένο brand Converse κυκλοφορεί μια νέα συλλογή παπουτσιών.

 

Ένα από τα πιο λατρεμένα sneakers, από τα παιδικά μας χρόνια έως τώρα, θα λέγαμε με απόλυτη σιγουριά, ότι είναι τα Converse All Star. Καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά, η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών αποφάσισε να τιμήσει ένα από τα πιο iconic παπούτσια της, το All Star Chuck Taylor.

 

 

Η νέα collection καταφέρνει, όχι μόνο να γιορτάσει τη μεγάλη κληρονομιά του signature παπουτσιού, αλλά να “ταράξει” τα δεδομένα μας για τα sneakers, πηγαίνοντας το street style σε άλλο level. Υπερσύγχρονα, εντυπωσιακά και πολύ τολμηρά, αποτελούν σίγουρα ένα κομμάτι που δεν έχουμε ξαναδεί!

 

Courtesy of Converse

 

 

Πολύ έντονα και φωτεινά χρώματα, με premium χαρακτηριστικά για άνετο περπάτημα όλη μέρα, θα απογειώσουν την κάθε σας εμφάνιση. Για τους λάτρεις των πιο κλασικών, εκτός από τα εκκεντρικά κομμάτια, το brand λανσάρει νέα και αναβαθμισμένα παπούτσια στα all time classic μαύρο και άσπρο.

 

Courtesy of Converse

 

Μια μοναδική συλλογή, που ξεπερνάει τα όρια, περιμένει να την ανακαλύψετε σύντομα στο official site του brand.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.