Home / Fashion  / Τι να φορέσεις στο brunch;

Τι να φορέσεις στο brunch;

brunch cozyvibe street style
Στυλιστικές επιλογές για να κλέψεις τα βλέμματα.

Η ώρα του brunch είναι ανάμεσα σε πρωί και μεσημέρι, οπότε χρειάζεσαι κάτι άνετο, κομψό και μη-επιτηδευμένο για να φορέσεις, αν έχειw δώσει ραντεβού με την παρέα στο αγαπημένο στέκι σας. Χαλαρές γραμμές και casual chic αισθητική σίγουρα αποτελούν τις κατάλληλες επιλογές, όπως συμβουλεύουν παρακάτω 6 πασίγνωστες fashion bloggers, οι οποίες – μέσα από την ιστοσελίδα τους – προτείνουν υπέροχα σύνολα για να διαλέξεις.

brunch cozyvibe street style

Μία maxi, άνετη φούστα με εμπριμέ μοτίβο κι ένα λευκό t-shirt είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να απολαύσεις τα αγαπημένα σου εδέσματα. Κάντο όπως η Lucy Williams!

brunch cozyvibe street style

Η Λονδρέζα Natasha Ndlovu λατρεύει τα denim. Η ίδια συνδύασε το αγαπημένο τζιν παντελόνι της με ένα αμάνικο λευκό πουκάμισο για την έξοδό της για φαγητό. So chic!

brunch cozyvibe street style

Σαλοπέτα, ριγέ πουκάμισο και λεοπάρ loafers για την Alex Stedman, δημιουργός του fashion blog “The Frugality”.

brunch cozyvibe street style

Η Darja Barannik επιλέγει ένα λευκό πουκάμισο, για να δώσει περισσότερη κομψότητα στο πρωινό look, και το συνδυάζει με έντονη απόχρωση στα παπούτσια.

brunch cozyvibe street style

Το ιδανικό look για το χαλαρό Σαββατοκύριακο παρουσίασε μέσα από το “The Fashion Guittar” η Charlotte Groeneveld, τζιν παντελόνι, κόκκινο top και κομψή τσάντα.

brunch cozyvibe street style

Η blogger και designer Aria Di Bari προτείνει μια ολόσωμη φόρμα, την οποία μπορείτε να φορέσετε και με πουκάμισο όταν δροσίσει ο καιρός.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?