Home / Men  / Grooming  / Τι να προσέξεις πριν αλλάξεις σαμπουάν

Τι να προσέξεις πριν αλλάξεις σαμπουάν

Τι να προσέξεις πριν αλλάξεις σαμπουάν
Πριν πάρεις νέο σαμπουάν για τα μαλλιά σου δώσε προσοχή σε 3 πράγματα.

Τώρα που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της άνοιξης, ίσως είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αλλάξεις το σαμπουάν για τα μαλλιά σου. Θα ξέρεις άλλωστε ήδη πως δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα ίδια σαμπουάν όλο τον χρόνο. Τα μαλλιά μας χρειάζονται και αυτά αλλαγές και ανανέωση για να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Τι πρέπει όμως να προσέξεις πριν αγοράσεις το επόμενο προϊόν για τα μαλλιά σου;

 

Τι να προσέξεις πριν αλλάξεις σαμπουάν

 

 

Επένδυσε σε ένα άρωμα που ταιριάζει με την εποχή.

Επένδυσε σε ένα σαμπουάν με πιο καλοκαιρινό άρωμα, πιο ανάλαφρο, καθώς τα χειμερινά βαριά αρώματα δεν έρχονται σε αρμονία με τη ζέστη του καλοκαιριού. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών ή φυσικά αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση που χαρίζουν φρεσκάδα; Κάποια από αυτά είναι το κίτρο, το λεμόνι αλλά και αρώματα λουλουδιών που δίνουν ελαφριές νότες καλοκαιριού στην καθημερινότητά σου.

 

Πρέπει να βρεις το κατάλληλο για σένα.

Αν έχεις κανονικά μαλλιά, τότε να δεν χρειάζεται να ψάξεις πάρα πολύ. Αν όμως έχεις ξηρά μαλλιά, τότε χρειάζεσαι ένα ενυδατικό σαμπουάν. Αν πάλι έχεις λιπαρά μαλλιά, σου είναι απαραίτητο ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για αυτό. Πάντα να παίρνεις εκείνο το προϊόν που έχει δημιουργηθεί για τον τύπο μαλλιών σου. Και μην ξεχνάς, το σωστό hair shampoo είναι αυτό που εξισορροπεί το pH των μαλλιών σου, του κεφαλιού σου και ενδυναμώνει σε βάθος την τρίχα.

 

Απέφυγε οπωσδήποτε βλαβερά συστατικά.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαβάζεις τις ετικέτες των προϊόντων πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά. Έτσι, διασφαλίζεις πως ό,τι πάρεις είναι ασφαλές για σένα. Γενικά να έχεις στο μυαλό σου πως είναι καλύτερο να επιλέγεις προϊόντα φτιαγμένα με φυσικά συστατικά.

Δες τις λοιπόν προσεκτικά και αγόρασε κάτι που δεν περιέχει τις εξής ουσίες και συστατικά:

  • Dimethicone (Διμεθικόνη)
  • Sodium Lauryl Sulfate (Λαυρυλοθειικό νάτριο)
  • Συνθετικά χρώματα
  • Parabens
  • Φορμαλδεΰδη
  • Αλκοόλ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!