Home / Good Life  / Art & Culture  / Τι νέο θα παίξει στο Netflix τον Οκτώβρη

Τι νέο θα παίξει στο Netflix τον Οκτώβρη

Τι νέο θα παίξει στο Netflix τον Οκτώβρη
Οκτώβρης 2020: Οι νέες ταινίες που θα δούμε στο Netflix.

Οι πρεμιέρες που θα παίξουν στο Netflix από σήμερα μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου. Ετοιμαστείτε η λίστα έχει τα πάντα. Κωμωδίες, ταινίες μυστηρίου, θρίλερ, οικογενειακές ταινίες φαντασίας και πολλά πολλά ακόμη. 

 

 

Το Χάλοουιν του Χιούμπι.

Release Date: 7 Οκτώβρη. 

Παρά την αφοσίωσή του στην πατρίδα του, το Σάλεμ της Μασαχουσέτης (και τους θρυλικούς εορτασμούς της πόλης για το Χάλοουιν), ο Χιούμπι Ντουμπουά είναι αντικείμενο χλευασμού, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Φέτος όμως, κάτι τρομακτικό θα ακουστεί τη νύχτα και μόνο ο Χιούμπι μπορεί να σώσει το Χάλοουιν. 

Σκηνοθεσία: Steven Brill

Ηθοποιοί: Peyton List, Adam Sandler, Julie Bowen

 

 

 

 

Η Σαραντάχρονη Έκδοση.

Release Date: 9 Οκτώβρη. 

Η “Σαραντάχρονη Έκδοση” αφηγείται την ιστορία μιας άτυχης Νεοϋορκέζας συγγραφέα θεατρικών έργων, η οποία αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να σώσει την καλλιτεχνική της φωνή είναι να γίνει ράπερ… στην ηλικία των 40.

 

Σκηνοθεσία: Radha Blank

Ηθοποιοί: Imani Lewis, Reed Birney, Welker White

 

 

 

Blackpink: Light Up the Sky.

Release Date: 14 Οκτώβρη. 

 

Αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και γλωσσικούς φραγμούς, το “BLACKPINK: LIGHT UP THE SKY” προσφέρει μια προσωπική ματιά στα τέσσερα μέλη των BLACKPINK, από τα χρόνια που εκπαιδεύονταν ως την παγκόσμια επιτυχία που βιώνουν σήμερα ως το πιο δημοφιλές κοριτσίστικο κορεάτικο ποπ γκρουπ όλων των εποχών.

 

Σκηνοθεσία: Caroline Suh
Πρωταγωνιστούν: Jennie Kim, Ji-soo Kim, Lalisa Manoban

 

 

 

Οδηγός Καταδίωξης Τεράτων για Μπέιμπι Σίτερ.

Release Date: 14 Οκτώβρη. 

Όταν η μαθήτρια του γυμνασίου, Kelly Ferguson, συμφωνεί απρόθυμα να προσέχει τον Jacob Zellman στο Halloween, το τελευταίο πράγμα που αναμένει είναι να προσληφθεί σε μια διεθνή μυστική κοινωνία babysitter, που προστατεύει τα παιδιά με ειδικές δυνάμεις από τέρατα. Για να κρατήσει τον Jacob ασφαλή, η Kelly συνεργάζεται με την αντιπρόεδρο της μυστικής ομάδας, Liz Lerue, την techie Berna Vincent, την ειδικό πλασμάτων, Cassie Zhen, και τον υπεύθυνο φίλτρων, Curtis Critter, για να νικήσει έναν Boogeyman γνωστό ως “The Grand Guignol”, μια λαμπερή μάγισσα που ονομάζεται “Peggy Drood” και τη λεγεώνα των μυστηριωδών τεράτων τους. 

 

Σκηνοθεσία: Rachel Talalay

Ηθοποιοί: Tom Felton, Oona Laurence, Indya Moore

 

 

 

Η Δίκη των 7 του Σικάγο.

Release Date: 16 Οκτώβρη. 

Μια ειρηνική διαμαρτυρία στο συνέδριο εκλογής αρχηγού των Δημοκρατικών το 1968 κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Οι διοργανωτές της, συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, Τζέρι Ρούμπιν, Τομ Χέιντεν και Μπόμπι Σιλ, παραπέμπονται με την κατηγορία της συνωμοσίας για υποκίνηση εξέγερσης και η δίκη που ακολούθησε ανήκει στις πιο διαβόητες δίκες στην ιστορία.

 

Σκηνοθεσία: Aaron Sorkin

Ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen

 

 

 

Rebecca.

Release Date: 21 Οκτώβρη. 

Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της σε μια αγγλική ακτή που τη δέρνει ο άνεμος και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του, της Ρεβέκκα, της οποίας το πνεύμα ζει ακόμα στο σπίτι, πολύ μετά τον θάνατό της. Η μοντέρνα ματιά στο γοτθικό μυθιστόρημα της Δάφνης Ντι Μωριέ έρχεται στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Άρμι Χάμερ, Λίλι Τζέιμς και Κριστίν Σκοτ Τόμας.

Σκηνοθεσία: Ben Wheatley

Ηθοποιοί: Lily James, Armie Hammer, Keeley Hawes

 

 

 

 

Το Ξενοδοχείο των Πτωμάτων.

Release Date: 22 Οκτώβρη. 

Μετά από μια πυρηνική καταστροφή, μια υποσιτισμένη οικογένεια δελεάζεται από ένα γεύμα και συμμετέχει σε ένα θεατρικό έργο ενός ξενοδοχείου, όπου οι θεατές εξαφανίζονται.

 

Σκηνοθεσία: Jarand Herdal

Ηθοποιοί: Gitte Witt, Thomas Gullestad, Thorbjørn Harr

 

 

 

Φεγγάρι, σου ‘ρχομαι. 

Release Date: 23 Οκτώβρη. 

Ένα υπέροχο musical κινουμένων σχεδίων. Ένα έξυπνο κοριτσάκι φτιάχνει έναν πύραυλο για να πάει στο φεγγάρι και να αποδείξει ότι η μοναδική Θεά της Σελήνης υπάρχει. Εκεί καταλήγει να ζει μια απρόσμενη περιπέτεια και ανακαλύπτει μια μαγική γη με φανταστικά πλάσματα.

 

Δημιουργοί: Glen Keane, John Kahrs

 

 

 

 

Η Ημέρα του Κυρίου.

Release Date: 30 Οκτώβρη. 
Σε αυτήν την ταινία τρόμου, ένας συνταξιούχος ιερέας παρασύρεται ξανά στο σκοτάδι, όταν ένας φίλος τού ζητά να βοηθήσει τη δαιμονισμένη κόρη του.
 
Σκηνοθεσία: Santiago Alvarado
Ηθοποιοί: Dolores Heredia, Ximena Romo, Juli Fàbregas 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!