Home / Beauty  / Τι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian;

Τι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian;

Τι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian;
Η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic ετοιμάζουν νέα beauty collection; 

 

Είστε έτοιμοι για την #KKWxMARIO 2.0 collection? Αυτό έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανέβασε στα social media o Mario Dedivanovic, πολύ καλός φίλος και make up artist της Kim Kardashian. Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram στον λογαριασμό του μακιγιέρ, τον δείχνει να επιμελείται το make up της beauty mogul Kim, προετοιμάζοντας τους πολλούς followers για κάτι νέο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στον κόσμο του beauty. 

 

https://www.instagram.com/p/B0UC-Lcluur/

 

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια των ακολούθων έπεσαν βροχή, με τους beautistas να ανυπομονούν για τη νέα collection. Όλοι θυμόμαστε την συλλογή που είχαν κυκλοφορήσει μαζί η Kim με τον Mario και είχε αγαπηθεί πολύ από το beauty κοινό. H KKW x Mario collection είχε ιδιαίτερη επιτυχία, με τους beautistas να θυμούνται ακόμη την ιδιαίτερη παλέτα, αλλά και το peachy-nude κραγιόν που έκανε θραύση. 

 

Τι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian;

 

Μάλλον κάτι καλό μας περιμένει και περιμένουμε με ανυπομονησία νέες πληροφορίες για την επικείμενη πολλά υποσχόμενη beauty συλλογή

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!