Home / Lifestyle  / Celebrities  / Τι κρύβεται πίσω από το νέο τραγούδι της Lady Gaga, “911”;

Τι κρύβεται πίσω από το νέο τραγούδι της Lady Gaga, “911”;

Το κομμάτι κρύβει σημαντικά μηνύματα.

Το νέο album της Lady Gaga,  Chromatica,  κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και μαζί του το video clip του τραγουδιού “911”, το οποίο δεν είναι απλώς μια “όαση” για τα μάτια μας αλλά απ ‘ ό,τι φαίνεται πολλά παραπάνω…

 

Αυτό που ξεκινά σαν όνειρο  στην έρημο του Νέου Μεξικού μετατρέπεται τελικά σε εφιάλτη, όταν η τραγουδίστρια αποκτά τις αισθήσεις της μετά από τις πρώτες βοήθειες που της παρέχονται, αφού έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

 

Η Lady Gaga ανέβασε στο Instagram ένα post αναφορικά με το λανσάρισμα του νέου video, επεξηγώντας το βαθύτερο νόημα που κρύβεται από πίσω του. ” Αυτό το σύντομο φιλμάκι έχει τεράστια σημασία για μένα, καθώς έχει να κάνει με τις προσωπικές εμπειρίες που βίωσα γύρω από την ψυχική μου υγεία, όταν η πραγματικότητα και τα όνειρα μπλέκονται, δημιουργώντας ήρωες μέσα μας και γύρω μας.”

 

 

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης του video, Tarsem Singh Dhandwar, o οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν το video clip του θρυλικού τραγουδιού των  R.E.M.,  “Losing My Religion”, μοιράστηκε μια ιδέα που είχε εδώ και 25 χρόνια με τη Lady Gaga, καθώς τον άγγιξε πολύ η ιστορία της pop star.

 

H Gaga ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της, λέγοντας: “Έχω ξυπνήσει τώρα πια, σας βλέπω, σας νιώθω και σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου όταν φοβόμουν. Κάτι που κάποτε ήταν η καθημερινότητά μου είναι πια ένα video clip, μια ιστορία που είναι πια παρελθόν. Είναι η ποίηση του πόνου”.

 

Δείτε το video:

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath