Home / Wellness  / Mind  / Τζιλ Δούκα: Ο μοναδικός τρόπος για να έχεις μία ευτυχισμένη σχέση!

Τζιλ Δούκα: Ο μοναδικός τρόπος για να έχεις μία ευτυχισμένη σχέση!

Αντίθετα με όσα διαβάζεις εκεί έξω, δεν θα σου έλθουν ουρανοκατέβατα σημάδια για το πώς πηγαίνει η σχέση σου, όσο κι αν βάζεις στο μικροσκόπιο τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εκεί όπου πρέπει να κοιτάξεις εξονυχιστικά είναι… μέσα σου!

 

Για να ζήσουμε, λοιπόν, μια επιτυχημένη σχέση, το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε διαρκώς με τον εαυτό μας.

 

 

Και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Σιγά σιγά. Με ένα βίντεο, ένα σεμινάριο, ένα καλό βιβλίο coaching για τις σχέσεις. Mε αυτόν τον τρόπο η αλλαγή σου θα είναι ενδογενής και αφού θα αρχίσει να αλλάζει η δική σου ζωή, σταδιακά και με σεβασμό στον δικό τους ρυθμό, θα αρχίσουν να αλλάζουν και οι άλλοι. Κι ο λόγος που θα αλλάξουνδεν είναι επειδή θα γίνουν κάποιοι άλλοι μέσα σε μία μέρα ή θα δουν τη σχέση μέσα από τα δικά σου μάτια. Είναι επειδή αλλάζεις εσύ και επικοινωνείς μαζί τους με άλλη ενέργεια, όχι απλά επειδή τους το είπες ή το απαίτησες. Είναι επειδή αναπτύσσεις ΕΣΥ νέους κώδικες αποτελεσματικότερης επικοινωνίας μαζί τους, με αποτέλεσμα αφού αλλάζεις έναν παράγοντα της εξίσωσης να προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα. Πέρα από αυτό, όμως, με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι εσύ το παράδειγμα που τους εμπνέει να δοκιμάσουν σιγά σιγά να δράσουν και εκείνοι προς την ίδια κατεύθυνση. Και αν αναλογιστούμε πως το Α και το Ω μιας επιτυχημένης σχέσης είναι η επικοινωνία, τότε τα πράγματα μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο.

 

Το μόνο που μπορούμε, άλλωστε, να ελέγξουμε και να αλλάξουμε είναι τον δικό μας εαυτό. Από εκεί ξεκινούν όλα!

 

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με την Τζιλ, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το lifecoaching!

 

ΤζιλΔούκα MBA, MCC

Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation

Διαπιστευμένη lifecoach στο 4% των coaches παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα, Ξαφνικά Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης, διευθύντρια σπουδών www.globalacademyofcoaching.com

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com