Home / Fashion  / Τελευταία νέα από τη Chanel Pharrell collection

Τελευταία νέα από τη Chanel Pharrell collection

Τελευταία νέα από τη Chanel Pharrell collection
Latest infos τη luxury και colorful collection του Pharrell Williams με τη Chanel

O διάσημος Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός Pharrell Williams συνεργάζεται με τον θρυλικό γαλλικό οίκο Chanel για τη μοναδική “Chanel Pharrell” collection. Όπως είναι λογικό, στο άκουσμα και μόνον της ιδιαίτερης συνεργασίας, οι απανταχού fashionistas έχουν κατενθουσιαστεί, ανυπομονώντας για το λανσάρισμα της collection.

 

O Pharrell Williams συνεργάζεται με τη Chanel για μία ξεχωριστή συλλογή

O Pharrell Williams συνεργάζεται με τη Chanel για μία ξεχωριστή συλλογή

 

 

Μια εξαιρετικά δημιουργική συνεργασία και μία luxury streetwear collection!

H CHANEL capsule collection αποτελεί ουσιαστικά ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην εμβληματική κληρονομιά της Chanel και τον πολύχρωμο, ευρηματικό κόσμο του Pharrell Williams. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ιαπωνική κουλτούρα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα έντονα χρώματα που κυριαρχούν, όπως είναι το bold κόκκινο και το κίτρινο. Τέλος, η συλλογή θα περιλαμβάνει πολύχρωμα t-shirts, δερμάτινες ζώνες, bucket hats, mules και pop γυαλιά ηλίου.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα infos

Δείτε το παρακάτω video για τη Chanel Pharrell collection, η οποία θα κυκλοφορήσει πρώτα στη flagship boutique στη Σεούλ στις 29 Μαρτίου και έπειτα παγκοσμίως στις 4 Απριλίου.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!