Home / Men  / Τα Vans ντύνονται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Τα Vans ντύνονται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Μια μέρα πριν ξεκινήσει ο Pride Month, τα Vans στολίζουν μερικά από τα πιο κλασικά σχέδια τους με τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

 

 

Αγαπημένα και απόλυτα συνυφασμένα με το street style μας, τα Vans μας εκπλήσσουν και πάλι θετικά. Κυκλοφορούν μια ολοκαίνουργια συλλογή αφιερωμένη στο Pride Month, που ξεκινάει αύριο. Old Skool Platform, Slip-on και Sk8-mid, κ.α. παίρνουν τα χρώμα του ουράνιου τόξου και μεταδίδουν το δικό τους μήνυμα. To shoe brand, που πάντα στηρίζει τη νεολαία, και όχι μόνο, ενθαρρύνοντας το free spirit mood, δείχνει τη δύναμη της αγάπης και της συλλογικότητας.

 

 

Γιορτάζει την LGBTQIA+ κοινότητα στολίζοντας τα κλασικά σχέδια του με έντονα χρώματα όπως, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και μοβ. Η λέξη Pride αναγράφεται στις ενδιάμεσες σόλες, καθώς συναντάει την rainbow αισθητική του παπουτσιού. Glitter προσθήκες προσφέρουν μια glam, ευχάριστη και αστραφτερή δόση στο σχέδιο, κάνοντας το ακόμα πιο ξεχωριστό.  Για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, με την οποία θα ενισχύσεις την αποδοχή της διαφορετικότητας, το brand σχεδίασε και μια σειρά ένδυσης.

 

 

Ανακαλύψτε εδώ τη συλλογή που τελεί φόρο τιμής στο iconic ουράνιο τόξο και χαρίζει έναν fashionable, cool και fun τρόπο για να γιορτάσουμε το κίνημα Pride.

Photos Courtesy: Vans

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.