Home / Men  / Τα top gadgets της εβδομάδας

Τα top gadgets της εβδομάδας

Τα top gadgets της εβδομάδας
Οι συσκευές τεχνολογίας που μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα.

Gadgets που κάνουν πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας και μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα.  

 

 

WD_BLACK.

Όσοι είναι gamers θα χαρούν για τη συγκεκριμένη συσκευή, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύουν περισσότερα παιχνίδια, για ατελείωτες και συναρπαστικές ώρες gaming. Ο λόγος για το WD_BLACK  έναν σκληρό δίσκο με χωρητικότητα από 2TB έως και 12TB, που μπορούν να συνδεθεί με το Pc και πολλές άλλες παιχνιδομηχανές. 

 

Τα top gadgets της εβδομάδας

 

 
Spectaclew 3. 

Τα stylish γυαλιά Spectaclew 3 διαθέτουν δύο HD κάμερες και μπορούν να βγάλουν 3D φωτογραφίες και videos σε υψηλή ανάλυση. Αποτελούν ένα σούπερ tech δώρο για τους λάτρεις των gadgets. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link. 

 

www.spectacles.com

 

Τα top gadgets της εβδομάδας

 

 

Your fitness pal.

Μικρό, διακριτικό, κομψό, unisex και |πολύ βοηθητικό, το fitness tracker δακτυλίδι, μπορεί να γίνει ο νέος μας σύμμαχος στον έλεγχο του βάρους και τη διατήρηση της σιλουέτας μας. Με τη βοήθεια της εφαρμογής που φέρει μαζί του, μας επιτρέπει να μετράμε τα βήματα που κάνουμε καθημερινά, να παρακολουθούμε την ποιότητα του ύπνου μας και φυσικά τις δραστηριότητές μας. Είναι δηλαδή ό,τι χρειαζόμαστε για την fitness υποστήριξή μας. 

Τα top gadgets της εβδομάδας

 

 

 

HP pen.

Το έξυπνο στυλο HP pen έχει δημιουργηθεί για όσους αγαπούν να γράφουν με πένα και θέλουν να γράφουν στο tablet ή το smartphone τους με κλασικό στυλό. Η smart συσκευή είναι κατάλληλη για όλες τις συσκευές με οθόνη. 

 

Τα top gadgets της εβδομάδας

 

 

Amazon Echo Show 5.

Μια συσκευή για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που τους παρέχει η τεχνολογία. Ρωτήστε για πληροφορίες την Αlexa και παρακολουθήστε βίντεο με το Amazon Echo Show 5 smart display. Η οθόνη 5.5″ σας επιτρέπει να να ενημερώνεστε για ό,τι νέο, ενώ η ενσωματωμένη κάμερα σας επιτρέπει να κάνετε video chat με τους αγαπημένους σας. Τέλος, μπορείτε να έχετε ανάπάσα στιγμή υπό έλεγχο τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!