Home / Men  / Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!
Σούπερ News – tech news που θα σε ενθουσιάσουν.

Hot tech news: Συγκεντρώσαμε τα gadgets που μας έκαναν πολύ θετική εντύπωση αυτή την εβδομάδα και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, πιο hitech, πιο ποιοτική και διασκεδαστική.

 

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

 

Moorebot Scout.

Πρωτοποριακό και απλά πανέξυπνο, αυτό το ρομποτάκι θα γίνει ο πιστός βοηθός σου. Το Scout είναι το πρώτο αυτόνομο ρομπότ οικιακής χρήσης για έξυπνη παρακολούθηση.

 

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

Courtesy of Moorebot.

Μάθε περισσότερα στο video.

 

 

Shower Power by Ampere.

Τι θα έλεγες για ντους μετά μουσικής; Πώς θα σου φαινόταν να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια ενώ κάνεις μπάνιο χωρίς να ανησυχείς για την υγρασία που ενδεχομένως καταστρέψει τις συσκευές σου; Αν σου αρέσει αυτή η ιδέα η εταιρία Ampere έχει για σένα την κατάλληλη συσκευή.

Το Shower Power είναι αμιγώς κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο πλαστικό που έχει συγκεντρωθεί από τον ωκεανό, ενώ αντλεί ενέργεια όταν εσύ κάνεις μπάνιο. Φυσικά είναι αδιάβροχο και σε βοηθά να ακούς άνετα τα αγαπημένα σου τραγούδια, podcasts και audiobooks. Σούπερ.

 

Courtesy of Ampere.

Τα tech news της εβδομάδας είναι εδώ!

tech news Alert: Εσύ ποιο gadget θα προτιμήσεις;

 

Cove – Stress Reduction.

Αν ταλαιπωρείσαι από το άγχος και τις δυσάρεστες επιπτώσεις του, τότε αυτή η συσκευή θα σε βοηθήσει! Η Cove είναι η πρώτη φορητή συσκευή με τεχνολογία μείωσης στρες. Χρησιμοποιεί απαλές δονήσεις πίσω από τα αυτιά σου για να ενεργοποιήσει το τμήμα του εγκεφάλου σου που ρυθμίζει τα επίπεδα άγχους. 

Πρόκειται για έναν ελαφρύ σχεδιασμό που σε καμία περίπτωση δεν σε επιβαρύνει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το φοράς μόνο 20 λεπτά την ημέρα.

 

Courtesy of Cove

 

 

Satechi Dock5 Multi – Device Charging Station.

Σήμερα το παν είναι η ενέργεια. Είμαστε όλη την ημέρα – ιδιαίτερα και λόγω πανδημίας- με μία συσκευή στο χέρι, το smartphone μας ή το tablet μας και θέλουμε ανά πάσα στιγμή μπαταρία. Για αυτό και η εταιρία Satechi δημιούργησε αυτή την συσκευή που επιτρέπει να φορτίζεις παράλληλα διαφορετικές συσκευές. Είναι χρηστική και ταυτόχρονα έχει εξαιρετικό design, γεγονός που την καθιστά ωραία αισθητικά για τον χώρο σου.

 

Courtesy of Satechi

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!