Home / Beauty  / Τα skincare μυστικά στα οποία ορκίζονται οι beauty experts

Τα skincare μυστικά στα οποία ορκίζονται οι beauty experts

Τα skincare μυστικά στα οποία ορκίζονται οι beauty experts
Οι beauty experts προειδοποιούν: Αυτά πρέπει να κάνουμε για λαμπερό και όμορφο δέρμα. 

Τι δεν πρέπει να λείπει από την skincare ρουτίνα σας; Οι beauty experts μας απαντούν. 

 

Το μασάζ είναι το απόλυτο beauty key. 

Όπως υποστηρίζουν οι δερματολόγοι και οι beauty experts, το μασάζ με κυκλικές, απαλές κινήσεις στο πρόσωπο είναι εξαιρετικά ευεργετικό σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, την μείωση των λεπτών γραμμών αλλά και τη λάμψη της επιδερμίδας. Μπορείτε να κάνετε μασάζ με ειδικά gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά και με τα ίδια τα χέρια σας. Το μασάζ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό, ελαστικό και κατ’ επέκταση νεανικό. 

 

Τα skincare μυστικά στα οποία ορκίζονται οι beauty experts

 

 

Το αντηλιακό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. 

Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό καθημερινά. Μπορεί να μην το νιώθετε όμως οι ακτίνες του ήλιου καταστρέφουν το δέρμα μας και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πρόωρη γήρανση, την αφυδάτωση της επιδερμίδας και συνολικά την αλλοίωσή της. Φορέστε κάθε πρωί αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και έπειτα την ενυδατική σας κρέμα. 

 

 

Αγοράστε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. 

Το να γνωρίζετε τον τύπο επιδερμίδας σας είναι εξίσου σημαντικό με το να περιποιείστε ευλαβικά το πρόσωπό σας. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αγοράσετε τα επόμενα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας με βάση όχι μόνο την ποιότητά τους, αλλά και τον τύπο επιδερμίδας. Άλλα προϊόντα χρειάζονται όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, άλλες όσες έχουν μεικτή και άλλη όσες έχουν ξηρή. 

 

Τα skincare μυστικά στα οποία ορκίζονται οι beauty experts

 

 

Για την απόλυτη λάμψη επενδύστε σε βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι η βιταμίνη C προωθεί και ενθαρρύνει την σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου, απαλλάσσοντάς μας από το θαμπό δέρμα. Επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν την πολυπόθητη βιταμίνη ή εντάξτε στη διατροφή σας τροφής που είναι πλούσιες σε αυτή, όπως τα εσπεριδοειδή, οι κίτρινες πιπεριές και το κουνουπίδι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!