Home / Beauty  / Τα scrunchies ήρθαν για να μείνουν και το καλοκαίρι

Τα scrunchies ήρθαν για να μείνουν και το καλοκαίρι

Το βλέπεις σχεδόν παντού και το έχεις λατρέψει από την πρώτη στιγμή. Τα scrunchies είναι το hottest αξεσουάρ και για το φετινό καλοκαίρι.

 

Λόγω των εξελίξεων έχουμε δείξει μεγάλη αδυναμία στα πιασμένα μαλλιά και τα ατημέλητα hairstyles. Καθώς αναζητούμε χαλάρωση και στυλ, για τις φετινές μας διακοπές, θα μείνουμε πιστές στα hot και τόσο διάσημα scrunchies. Τα μοναδικά τους σχέδια, η άνεση που προσφέρουν και η διαφορετικότητά τους “τάραξαν” τα δεδομένα μας για τα μαλλιά και έχουν γίνει η hair addiction μας.

 

Ιδανικά για αλογοουρά, μισά μαζεμένα μαλλιά, κότσους, χαμηλούς ή ψηλούς, χαλαρές κοτσίδες και πλεξούδες. Λειτουργούν και ως μια πολύχρωμη πινελιά σε διάφορα hairstyles. Βγαλμένα από τα 90s θα σας χαρίσουν το ατημέλητο και wavy look για την παραλία, αλλά και το elegant για τους περιπάτους και τις summer nights μας. Πολλά insta girls τα φοράνε και ως βραχιόλια, σε διάφορα minimal ή printed σχέδια.

 

Μερικά υπέροχα κομμάτια που σας προτείνουμε.

 

Claire’s

Courtesy of Claire’s

Courtesy of Calire’s

 

Pcp

Courtesy of PCP

Courtesy of PCP

 

Mango

H&M

Courtesy of H&M

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.