Home / Cozyhome  / Τα patterns είναι το πιο hot deco trend!

Τα patterns είναι το πιο hot deco trend!

Patterns in the spotlight!

 

Η δυναμική των floral, animal print, ethnic και πολλών άλλων ελκυστικών και πληθωρικών μοτίβων παρουσιάζεται στον απόλυτο οδηγό- βιβλίο της Susanna Salk “The Power of Pattern: Interiors and Inspiration: A Resource Guide”.

 

 

Η συγγραφέας μας μυεί στον υπέροχο κόσμο των μοτίβων και μας δείχνει πώς μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε με τον πιο δημιουργικό και elegant τρόπο για να διακοσμήσουμε όμορφα το σπίτι μας. Άλλωστε τα μοτίβα αποτελούν μία από τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλαισθησία των εσωτερικών μας χώρων.

 

 

 

Οι κομψές και πρακτικές διακοσμητικές συμβουλές της Susanna Salk μας παροτρύνουν να δημιουργήσουμε, χρησιμοποιώντας τα ιδιαίτερα patterns, προσωπικούς χώρους που συνδυάζουν άψογα την υψηλή αισθητική αξία με τη λειτουργικότητα.

 

 

 

www.rizzoliusa.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!