Home / Beauty  / Τα nail trends του καλοκαιριού

Τα nail trends του καλοκαιριού

Τα nail trends του καλοκαιριού
Αυτά είναι τα πιο hot trends που αφορούν στα νύχια μας φέτος το καλοκαίρι. 

Φέτος το καλοκαίρι, τα νύχια μας είναι ζωηρά, παιχνιδιάρικα και πολύ μα πολύ summery. Συγκεντρώσαμε τα πιο ισχυρά nail trends και σας τα παρουσιάζουμε. 

 

 

Little Love Details. 

Αφιερωμένο nail design στους απανταχού ρομαντικούς. Η καρδούλα πρωταγωνιστεί με διακριτικό όμως τρόπο και χαρίζει στα άκρα μας μία ρομαντική διάθεση. 

 

https://www.instagram.com/p/CB21dBHDQiG/

https://www.instagram.com/p/CBgcMeRHJCV/

 

 

Fruity Nails. 

Η καλοκαιρινή δροσιά στα νύχια σας. Είναι παιχνιδιάρικα, είναι χαριτωμένα και πολύ πολύ summery. Τα φρούτα του καλοκαιριού -κι όχι μόνο- κοσμούν τα νύχια μας και μας εντάσσουν με τον πιο cute τρόπο στο καλοκαίρι. 

 

https://www.instagram.com/p/CCVUrN6gxFS/

https://www.instagram.com/p/CCBGAcshqRc/

https://www.instagram.com/p/CCT6s4eDJNC/

 

 

 

Nail Art. 

Ιδιαίτερα νύχια που έχουν artistic αέρα και δίνουν στα άκρα μας καλλιτεχνική διάθεση που μας κάνει να ξεχωρίζουμε φέτος το καλοκαίρι. Ζωηρά χρώματα και minimal γραμμές μεταμορφώνουν τα νύχια μας σε μικροσκοπικά έργα τέχνης. 

 

https://www.instagram.com/p/CCVUPVXpWZe/

 

 

Art Sea Nails. 

Η θάλασσα κυριαρχεί στα νύχια μας το φετινό καλοκαίρι. Το εκπληκτικό γαλάζιο της, τα κοχύλια και τα κύματα αποτελούν κάποια από τα σχέδια που κάνουν τα νύχια μας extra στυλάτα. 

 

https://www.instagram.com/p/CCUZqwfB2wr/

https://www.instagram.com/p/CCUJkAFDUk-/

https://www.instagram.com/p/CCQyIt9DTEk/

 

 

 

A Bit of Glitter. 

Είναι stylish, μοντέρνα και φυσικά λαμπερά. Τα νύχια με glitter εντυπωσιάζουν κι όταν μάλιστα το shiny στοιχείο είναι στην ποσότητα που πρέπει, το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο. 

 

https://www.instagram.com/p/CCVRaL9BFXY/

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!