Home / Beauty  / Τα Minions x TONYMOLY είναι το πιο cute και χαρούμενο νέο launch

Τα Minions x TONYMOLY είναι το πιο cute και χαρούμενο νέο launch

tonymolyxminions
Σωστά καταλάβατε, πρόκειται για εκείνα τα αστεία, κίτρινα μπαρμπαδελάκια, με την φωνή που κάνει τους πάντες να γελούν!

 

Τα γνωστά Minions λοιπόν, βρίσκονται στη νέα collection της TonyMoly και είναι η πιο χαρούμενη και χαριτωμένη κυκλοφορία σε beauty product που είδαμε το τελευταίο διάστημα.

 

tonymoly-minions-beauty-collection

 

 

Και ενώ η συνέχεια του Despicable Me, “Minions: Rise of the Gru” δεν θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι του 2021, το κορεάτικο brand καλλυντικών, σε συνεργασία με τους δημιουργούς της ταινίας, δημιούργησε μια θεματική σειρά με έμπνευση από τα γουρλωμάτικα και υπερ-χαριτωμένα Minions.

 

 

 

Η συλλογή αποτελείται από κρέμες χεριών και σώματος, μάσκες, lip-gloss, bodyscrub και ένα καθαριστικό προσώπου, όλα σε funky συσκευασίες με έντονα χρώματα!

 

 

All photos by TONYMOLY brand

 

 

Η TonyMoly έκανε το ντεμπούτο της το 2006 στην Κορέα και αμέσως ξεχώρισε χάρη στις ευφάνταστες και πρωτότυπες συσκευασίες της. Όμως δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος, αφού όπως αποδείχθηκε αργότερα, τα προϊόντα της ήταν όντως αξιόλογα και έδιναν αποτέλεσματα σε όσους τα χρησιμοποίησαν. Είναι ένα από τα πολύ δυνατά και δημιουργικά brands που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει σημαντικές συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με τη Moschino. Στη Ελλάδα μπορείτε να βρείτε τα TonyMoly στα Sephora.

 

 

 

Δείτε τα όλα εδώ:

tonymoly.us

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!