Home / Men  / Τα Lego αναπαριστούν iconic σκηνές των FRIENDS!

Τα Lego αναπαριστούν iconic σκηνές των FRIENDS!

Τα παιχνιδιάρικα Lego κυκλοφόρησαν μια συλλογή εμπνευσμένη από τα αγαπημένα Φιλαράκια.

 

 

Καθώς η αγωνία κορυφώνεται για την πρεμιέρα του Friends Reunion Special Show, η εταιρεία Lego αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια συλλογή εμπνευσμένη από τη σειρά. Το 2019 είχε δημιουργήσει και μια άλλη συλλογή αφιερωμένη στο Central Perk. Αυτή τη φορά εμπνέεται από τα δυο iconic διαμερίσματα της Rachel και της Monica και του Chandler και του Joey.

 

 

Βλέποντας ξανά και ξανά τα επεισόδια, οι σχεδιαστές προσπάθησαν να αποτυπώσουν και όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσαν. Δίνουν lego ζωή σε μερικές από τις πιο iconic στιγμές της σειράς. Όταν η Rachel και ο Chandler μαλώνουν για ένα κομμάτι cheesecake, το κανό, οι πολυθρόνες, η πάπια και το κοτόπουλο, καθώς και μερικά από τα signature looks των πρωταγωνιστών εντοπίζονται στη συλλογή.

 

 

Βρίσκουμε και τη σκηνή που η Monica φοράει το κοτόπουλο στο κεφάλι, ενώ ο Chandler της λέει πρώτη φορά ότι την αγαπάει, καθώς και τη σκηνή που πιστεύουν ότι ο ugly naked guy δε ζει και προσπαθούν να τον σκουντήξουν. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 1 Ιουνίου και πρόκειται να ξετρελάνει κάθε friends fan.

 

 

www.lego.com

Photos Courtesy: Lego

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.