Home / Men  / Τα items γυμναστικής για το προσωπικό σου gym

Τα items γυμναστικής για το προσωπικό σου gym

Τα items γυμναστικής για το προσωπικό σου gym
Summer Countdown: Με αυτά τα items γυμναστικής θα χτίσεις τέλειο κορμί στο σπίτι σου.

Βρήκαμε τα items γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την προπόνησή σου και να δεις καταπληκτικά αποτελέσματα. Φυσικά μην ξεχνάς να προσέχεις λίγο τη διατροφή σου και να πίνεις πολλά υγρά και νερό. Καλή προπόνηση!

 
Λάστιχα αντίστασης.

Ένα σετ από λάστιχα αντίστασης είναι ό,τι πρέπει για το μικρό σου γυμναστήριο. Το Loop Band Set της Amila  περιλαμβάνει 4 λάστιχα ιδανικά για την εκγύμναση άνω και κάτω άκρων. Από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις ασκήσεις για το κάτω και πάνω μέρος του σώματός σου και να δεις τους μυς σου να δυναμώνουν.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο εκγύμνασης που κάνει πιο αποδοτική την προπόνησή σου.

Τα items γυμναστικής για το προσωπικό σου gym

Courtesy of Amila

 

Επαγγελματικοί ιμάντες.
Οι επαγγελματικοί ιμάντες προπόνησης Fst Pro από την Toorx είναι ιδανικοί για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και την παροχή μιας αποτελεσματικής προπόνησης για ολόκληρο το σώμα. Μπορείς να κάνεις πλήθος ασκήσεων με τη βοήθειά τους και να δεις διαφορά στο χτίσιμο των μυών σου, στην καύση λίπους και γενικότερα στο σώμα σου.
 

Courtesy of Toorx

 

 

Σχοινάκι γυμναστικής.

Η προπόνηση με σχοινάκι θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος γρήγορα. Η άσκηση με σχοινάκι είναι μια καταπληκτική αερόβια προπόνηση που θα σε κάνει να απαλλαγείς από το περιττό λίπος. Είναι απαιτητική όμως πολύ αποτελεσματική. Προτίμησε την διαλειμματική προπόνηση αν είσαι αρχάριος και σύντομα θα δεις διαφορά στο σώμα σου. Τέλος, επέλεξε σχοινάκι με εργονομικές λαβές για να κάνεις την προπόνησή σου πιο εύκολη.

 

Τα items γυμναστικής για το προσωπικό σου gym

Courtesy of Yunmai

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!