Home / Cozyhome  / Τα hottest χρώματα για να ανανεώσετε το χώρο και τη διάθεσή σας

Τα hottest χρώματα για να ανανεώσετε το χώρο και τη διάθεσή σας

hottest χρώματα τοίχων

Συγκεντρώσαμε τα hottest χρώματα τοίχων για να δώσετε έναν καινούργιο αέρα στο χώρο του σαλονιού σας, καθώς και τις παραμέτρους που θα σας οδηγήσουν στην επιλογή τους.

 

Το σαλόνι αποτελεί έναν από τους κύριους χώρους του σπιτιού μας. Έχουμε περάσει σημαντικές και διασκεδαστικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας. Για να μπορεί ο χώρος να βγάζει την ενέργεια που επιθυμούμε, το χρώμα στους τοίχους διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Για να δημιουργήσετε ένα άνετο και cozy περιβάλλον, έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε το χρώμα που έχετε, επιλέγοντας να κάνετε μια αλλαγή. Συγκεντρώσαμε τα hottest χρώματα τοίχων γι’ αυτή τη σεζόν, καθώς και μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Τώρα που υποδεχόμαστε την άνοιξη και ο καιρός θερμαίνει είναι η καλύτερη συνθήκη για το βάψιμο των τοίχων.

 

Ο χώρος του σαλονιού εξυπηρετεί πολλαπλούς στόχους, από φαγητό μέχρι ψυχαγωγία. Φροντίστε να τον μετατρέψετε σε ένα καταφύγιο φιλοξενίας αξέχαστων στιγμών στο σπίτι. Πριν ξεκινήσετε να επιλέγετε νέο χρώμα, υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα προβούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Αρχικά, πρέπει να αξιολογήσετε το φυσικό φώς του χώρου. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να αποφασίσετε αν τελικά πρέπει να τον φωτίσετε, επιλέγοντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

Ανάλογα το λόγο που χρησιμοποιείτε το κάθε δωμάτιο και ανάλογα τη διάθεση που θέλετε να εκπέμπει, θα οδηγηθείτε στην τελική απόφαση σας.  Το γαλάζιο, για παράδειγμα, είναι ένα δροσερό χρώμα που προσφέρει ξεκούραση.

 

Τα έπιπλα, τα υφάσματα, τα έργα τέχνης και τα διακοσμητικά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό, το πώς θα ανανεώσετε το σαλόνι σας. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένα “ταίριασμα”, για να επιτευχθεί μια χρωματική αρμονία. Τέλος, σκεφτείτε με ποια δωμάτια του σπιτιού “συνορεύει” το σαλόνι.  Για να υπάρχει μια ροή στο σπίτι σας συνίσταται η επιλογή χρώματος που ανήκει στην ίδια “οικογένεια” με τα υπόλοιπα.

 

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ονειρεμένο χώρο, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω χρώματα.

 

Crisp White

 

Hazy blue

 

Lemon Yellow

 

Earthy green

 

Soft Orange

 

Deep red

 

Soft gray

 

Sand

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.