Home / Fashion  / Τα H&M στηρίζουν την οργάνωση Black Girls Skate

Τα H&M στηρίζουν την οργάνωση Black Girls Skate

Μέσα από την καινούργια συλλογή και καμπάνια των H&M, ενισχύονται οι δράσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Black Girls Skate.

 

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Black Girls Skate ιδρύθηκε το 2019. Σκοπός της είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και ισότιμου περιβάλλοντος για non binary, trans ή έγχρωμα κορίτσια, που αγαπούν όλα τα είδη skate board. Οι ιδρυτές και οι συμμετέχοντες ονειρεύονται έναν κόσμο με αγάπη και ισότητα, χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις. Το fashion brand H&M αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια τους, δημιουργώντας μια καμπάνια εμπνευσμένη και αφιερωμένη στο έργο του οργανισμού.

 

 

Τα μέλη του οργανισμού θα πρωταγωνιστήσουν και σε ένα διαδικτυακό περιοδικό, φορώντας κομμάτια από τη νέα σειρά καλοκαιρινών ενδυμάτων. Η συλλογή εμπνέεται από το style του skate και του surf και κυμαίνεται από παντελόνια, jeans και φούστες, μέχρι και μαγιό.

 

 

Αντλεί έμπνευση από τον αθλητισμό και τον τρόπο ζωής των skaters και προσφέρει ιδανικά και casual κομμάτια για προπόνηση, αλλά και για καλοκαιρινή απόδραση. Χαλαρές υφασμάτινες μπλούζες, jersey φορέματα, παστέλ χρώματα, bucket hats και shorts κατάλληλα για χαλάρωση στο πάρκο ή στην παραλία. Ανακαλύψτε την καμπάνια εδώ και ενισχύστε έναν οργανισμό, που προάγει τον αθλητισμό και την κοινωνική ισότητα.

Photos Courtesy: H&M

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.