Home / Men  / Grooming  / Τα grooming items που σου είναι απαραίτητα

Τα grooming items που σου είναι απαραίτητα

Τα grooming items που σου είναι απαραίτητα
Αν θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένος τα παρακάτω grooming items θα σε σώσουν.

The ultimate grooming items list: Αλήθεια έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για την περιποίησή σου; Εκτός από το beauty νεσεσέρ σου, σού είναι απαραίτητα και κάποια gagdets, εργαλεία ή συσκευές που πρέπει να εντάξεις στην grooming και skincare ρουτίνα σου. Θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο γοητευτική πλευρά σου.

 

Beard Trimmer.

Είναι καλό να επενδύσεις σε ένα σετ κουρευτικής μηχανικής που θα χρησιμοποιείς σε τακτική βάση για χρόνια. Σου είναι απλά απαραίτητο. Μην ξεχνάς πως ο περιποιημένος άνδρας οφείλει εκτός από τα μούσια του να τριμάρει και τις τρίχες της μύτης, ώστε να είναι ακόμη πιο γοητευτικός. 

 

Face Brush.

Ένα σφουγγαράκι καθαρισμού θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τους ρύπους από τον πρόσωπό σου και εκτός από καθαρισμό θα κάνεις και απολέπιση.

 

Τα grooming items που σου είναι απαραίτητα

Τι λείπει από τη δική σου grooming items συλλογή;

 
Hairdryer.

Στεγνώνεις γρήγορα τα μαλλιά σου, ενώ μπορείς να κάνεις και επιτυχημένο styling. Με το πιστολάκι μπορείς να δώσεις όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου χωρίς πολύ κόπο. Μήπως ήρθε η στιγμή να αγοράσεις ένα;

 
Manicure Set.

Αν δεν δίνεις σημασία στην περιποίηση των νυχιών σου κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες κοιτούν προσεκτικά τα άκρα των ανδρών και τα παρατηρούν, καταλήγοντας σε κάποια συμπεράσματα. Αν τα άκρα τους και τα νύχια τους είναι περιποιημένα και καθαρά, είναι πιο πιθανό να βγουν ραντεβού μαζί του. Ήρθε η στιγμή να προμηθευτείς το δικό σου σετ manicure και να βάλεις στη συλλογή σου κι άλλα εργαλεία για τα νύχια, εκτός από τον νυχοκόπτη.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!