Home / Men  / Τα gaming ακουστικά για τέλεια εμπειρία παιχνιδιού

Τα gaming ακουστικά για τέλεια εμπειρία παιχνιδιού

Τα gaming ακουστικά για τέλεια εμπειρία παιχνιδιού
Τα gaming ακουστικά για ώρες σούπερ παιχνιδιού.

Τα ακουστικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για gaming, έχουν κατασκευαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού και να σας προσφέρουν τον ιδανικό ήχο για το πιο ζωντανό παιχνίδι.

 

HyperX Cloud Flight.

Αυτό το ασύρματο gaming-grade headset είναι ιδανικό για εσάς που αγαπάτε το gaming και θέλετε τα state of the art ακουστικά για σούπερ επιδόσεις. Έχουν μεγάλη αυτονομία και αποσπώμενο noise-canceling μικρόφωνο για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, ενώ ο ήχος που βγάζουν είναι απλά εντυπωσιακός. Τέλος, έχουν ανθεκτική και εργονομική σχεδίαση και περιστρεφόμενα ακουστικά 90° με εφέ φωτισμού LED. Και ποιοτικά και ντιζαϊνάτα.

 

Τα gaming ακουστικά για τέλεια εμπειρία παιχνιδιού

Courtesy of hyperxgaming

 

 

 

Headphone HD-2400G Keiji.

Το gaming headphone HD-2400G Keiji προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας για να παίζετε και να απολαμβάνετε στο έπακρο τον ήχο, είτε αυτό πρόκειται για το παιχνίδι σας είτε για μουσική και ταινίες εκτός gaming. Μιλάμε για ολοζώντανο περιβάλλον που θα σε συναρπάσει και θα μπεις κυριολεκτικά μέσα στο παιχνίδι…

Τα άνετα και μοντέρνα ακουστικά διαθέτουν ροδέλα για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου, καθώς και μαλακά μαξιλαράκια, κλειστού τύπου, που απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς θορύβους και προσφέρουν άνεση σε εκτεταμένη χρονικά χρήση. Είναι με λίγα λόγια αυτό που χρειάζεστε για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Τα gaming ακουστικά για τέλεια εμπειρία παιχνιδιού

Courtesy of zero-ground

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!