Home / Men  / Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Όλα τα σούπερ gadgets που μας ενθουσίασαν αυτή την εβδομάδα. 

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα με δυνατότητες και τελευταία τεχνολογία που καλύπτει όλες σου τις ανάγκες.

 

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Υπάρχει άραγε κάποιος που δεν αγαπά τα gadgets;

 

 

The robot vacuum.

Τι θα έλεγες για ρομποτική καθαριότητα; Ακούγεται τόσο εύκολο και ξεκούραστο να αφήνεις κάποιες δουλειές του σπιτιού, όπως το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα σε μία συσκευή, η οποία μάλιστα υπόσχεται τέλεια αποτελέσματα. Η βραβευμένη ρομποτική σκούπα iRobot Roomba i7+ θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια. 

 

Courtesy of iRobot

 

 

The Smartest Camera-on-Wheel Robot.

Με αυτό το ρομποτάκι θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις τον πλήρη έλεγχο στο σπίτι σου ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμείς. Το Scout είναι το πρώτο αυτόνομο ρομποτάκι οικιακής χρήσης για έξυπνη παρακολούθηση. Εξοπλισμένο με πολλούς προηγμένους αισθητήρες και αλγόριθμους θα γίνει ο ιδανικός βοηθός σου για παρακολούθηση στο σπίτι και όπου αλλού θέλεις.

Δες περισσότερα για το Scout εδώ

 

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Courtesy of Moorebot

 

Gaming Accessories for Xbox.

Αν σου αρέσει το gaming τότε τα αξεσουάρ της εταιρίας Otterbox θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Θα βρεις αξιόπιστα προϊόντα για το smartphone σου με εξαιρετική απόδοση στα παιχνίδια που αγαπάς και θέλεις να παίζεις κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι. Πλέον το gaming γίνεται μία εμπειρία που μπορείς να απολαύσεις παντού -με τον κατάλληλο εξοπλισμό. 

 

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Courtesy of Otterbox

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!