Home / Men  / Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα

Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα

Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα
Best gadgets: Αυτά που λατρέψαμε τον μήνα Γενάρη.

Συγκεντρώσαμε τα gadgets που μας έκαναν πολύ θετική εντύπωση αυτόν τον μήνα και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και διασκεδαστική.

 

 

The FujiFilm Mini Photo Printer.

Αν σου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες τότε θα λατρέψεις αυτό το μικρό αλλά πολύτιμο gadget. Ο λόγος για το νέο photo printer της FujiFilm που είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου. Εκτύπωσε στη στιγμή τις φωτογραφίες που έβγαλες και μοίρασέ τες στους αγαπημένους σου. Ο φορητός εκτυπωτής έρχεται σε

Μάθε περισσότερα για τον mini φορητό εκτυπωτή της FujiFilm στο www.fujifilm.com

Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα

Courtesy of FujiFilm

Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα

 

 

Fresh Draft Beer Anytime.

Αν η μπύρα είναι από τα αγαπημένα σου ποτά τότε αυτή η συσκευή θα σε ενθουσιάσει. Αν επίσης σου αρέσει περισσότερο η βαρελίσια μπύρα τότε το Fizzics FZ403 DraftPour Dispenser είναι το ιδανικό gadget για σένα. Απόλαυσε την γεύση που σου αξίζει με τον πιο εύκολο τρόπο, γρήγορα.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή Fizzics FZ403 DraftPour Dispenser στο www.fizzics.com

Courtesy of Fizzics

 

 

Smart Mug.

Θα την λατρέψεις. Απλά γιατί κρατά τον καφέ σου ζεστό και αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες. Όσοι δουλεύουν από το σπίτι έρχονται συνέχεια αντιμέτωποι με το πρόβλημα αυτό και πρέπει συνέχεια να ζεσταίνουν τον καφέ τους. Η έξυπνη κούπα έρχεται με διάρκεια μπαταρίας 1,5 ώρα και κομψό λιτό design. Θα σε σώσει.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Ember Temperature Control Smart Mug 2 στο www.ember.com

Τα gadgets που θα αγαπήσεις αυτόν τον μήνα

Courtesy of Ember

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!