Home / Men  / Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα
5 ξεχωριστά gadgets που θα αγαπήσετε κι εσείς.

Είναι έξυπνα, εύκολα στη χρήση και διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά μας. Συγκεντρώσαμε τα gadgets που μας έκαναν την πιο θετική εντύπωση αυτή την εβδομάδα. 

 

 

 

Ηλεκτρικά πατίνια Drift W1.

Με φουτουριστικό design, ελαφρύ, σταθερό και εύκολο στη μεταφορά, το έξυπνο e-skate αλλάζει τον τρόπο που μετακινούμαστε μέσα στην πόλη. Οι αποστάσεις μοιάζουν να εκμηδενίζονται, μπορούμε να μετακινούμασε με άνεση αλλά και διασκεδαστικό τρόπο και μάλιστα εντελώς ανέξοδα. Γιατί όχι;

 

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

 

 

Polaroid Playsmart 3D printer.

Η τεχνολογία του μέλλοντος ενσωματώνεται σε αυτή τη συσκευή. Δείτε ανέξοδα τα projects και τις ιδέες σας να εκτυπώνονται με 3D εκτυπωτή, τον οποίο μπορείτε να χειριστείτε πανεύκολα από το smartphone σας. Η δημιουργικότητά σας γίνεται πράξη εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με την εγγύηση της Polaroid. 

 

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

 

 

 

Soundasleep Bluetooth pillow.

Το έξυπνο μαξιλάρι συνδέεται με bluetooth με τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να τις ελέγχετε από το κρεβάτι σας. Ακόμη, αναβαθμίζει τη ποιότητα του ύπνου σας, καθώς μεταξύ άλλων, σας ξυπνά όταν ροχαλίζετε. 

 

 

 

 

Waka Waka Power+ solar powered charger & light.

Η μπαταρία του αρχίζει να φορτίζει με ηλιακή ενέργεια αμέσως μόλις εκτεθεί στον ήλιο, εξασφαλίζοντάς μας ώρες αυτονομίας για τις ηλεκτρικές μας συσκευές, όπως το smartphone, που έχουμε όλη μέρα στο χέρι μας. Καθώς η χώρα μας έχει μεγάλα ποσοστά ηλιοφάνειας, ο ηλιακός φορτιστής αποδεικνύεται ιδιαίτερα εξυπηρετικός. Εκτός βέβαια από την ενέργεια που μας χαρίζει με οικολογικό τρόπο, μας ελκύει ιδιαίτερα και το ζωντανό χρώμα του. 

 

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

 

 

Commodore 64 Mini.

Ιδανική για τους λάτρεις των vintage κονσολών, η συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή αποτελεί ένα μικροσκοπικό, αλλά τέλεια κατασκευασμένο αντίγραφο του κλασικού Commodore 64. Περιλαμβάνει 65 παιχνίδια, ανώ καθώς διαθέτει έξοδο υψηλής ευκρίνειας μέσω θύρας HDMI, προσφέρει απόδοση υψηλής πιστότητας. Σούπερ επιλογή για τους νοσταλγούς των προηγούμενων δεκαετιών.  

 

Τα gadgets που αγαπήσαμε αυτή την εβδομάδα

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!