Home / Fashion  / Τα fashion tips που επιτάσσει το φετινό καλοκαίρι!

Τα fashion tips που επιτάσσει το φετινό καλοκαίρι!

Τα κυρίαρχα fashion trends του καλοκαιριού!

Ανανεωθείτε με τα παρακάτω στυλιστικά trends για να δώσετε στο καλοκαιρινό σας look πινελιές φρεσκάδας και κομψότητας. Σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητες. 

 
Pastel evolution.

Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι χαρίζοντας έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στο look σας. Δοκιμάστε τις chic παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου και πάρτε και εσείς μέρος σε αυτή την elegant επανάσταση! 

 

 
Print Combo. 

Ο συνδυασμός διαφορετικών prints μπορεί να είναι τολμηρός και πληθωρικός όμως αποτελεί μια από τις πιο hot καλοκαιρινές τάσεις για το 2018!

 

 
Διαφανείς τσάντες. 

Μετά τις διαφάνειες στα πέδιλα που αδιαμφισβήτητα βρίσκουμε εξαιρετικά stylish, σειρά έχουν τα διαφανή αξεσουάρ. Οι διαφανείς τσάντες έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι του 2018 καθώς είναι μοντέρνες, πολύ καλοκαιρινές αλλά και χρηστικές αφού ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Συνήθως επικρατεί ένα χάος στις τσάντες μας, ας το εκμεταλλευτούμε! 

 

 

Tie Tops.

Τα Tie Tops θα μονοπωλήσουν το στυλιστικό σας ενδιαφέρον κατά τους θερινούς μήνες. Χαριτωμένα, σέξι, θηλυκά και ανάλαφρα τα tie tops ταιριάζουν με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Floral, με μοτίβα ή και μονόχρωμα μπορούν να χαρίσουν εξωτικό αέρα στις εμφανίσεις σας! 

 

 

Tropical patterns. 

Είναι τροπικά, εξωτικά και άκρως καλοκαιρινά.. τι άλλο θέλει κανείς για να αποτυπώσει το καλοκαίρι στο look του; Τα tropical patterns στα ρούχα μας μεταφέρουν απευθείας στις παραλίες! 

 

 

Belt bags.

Τα belt bags έχουν επιστρέψει δυναμικά από τα 90s και συνεχίζουν να μας γοητεύουν! Ανανεωμένα και άκρως καλοκαιρινά χαρίζουν στο look σας επιπλέον πόντους στυλ! Για να δείτε ακόμη περισσότερα info για το λατρεμένο αυτό trend διαβάστε εδώ

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!