Home / Cozyhome  / Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

Εμπνευσμένα items που πρωταγωνιστούν στη φθινοπωρινή design σκηνή. 

Ενδιαφέροντα νέα από τον χώρο του design που μπορούν να είναι κάλλιστα οι επόμενες deco μας προσθήκες, καθώς συνδυάζουν άψογα τη μοντέρνα ματιά και την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα.  

 

The Concrete collection.

Το 22 Design Studio στην Taiwan δημιουργήσε μία σειρά από τσιμεντένια ρολόγια, το εσωτερικό των οποίων μοιάζει με σκαλιά. Εμπνευσμένα από το την urban αρχιτεκτονική, όλα τα αντικείμενα της “Concrete collection” εντυπωσιάζουν με το design τους. Στη συλλογή περιλαμβάνονται επίσης διακοσμητικά και χρηστικά items όπως είδη γραφείου, decor αντικείμενα αλλά και κοσμήματα.

 

www.22designstudio.net

 

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

 

Α multifunctional coffee table.

H designer Isabel Quiroga δημιούργησε ένα ξεχωριστό τραπεζάκι καφέ, που χάρις στον έξυπνο σχεδιασμό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικό έπιπλο. Η κυρτή του βάση είναι ιδανική για περιοδικά ή άλλα αντικείμενα, ενώ η δερμάτινη πολυτελής λαβή στο επάνω μέρος, το κάνει εύκολο στη μεταφορά.

 

www.isabelquiroga.com

 

 

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

 

 

The marble effect.

Εκμεταλλευόμενος τους χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ και αξιοποιώντας μία αρχαία κινέζικη τεχνοτροπία, o Κινέζος designer Zhekai Zhang, δημιούργησε την εντυπωσιακή σειρά από κρεμαστά φωτιστικά, Coffire. Η σύσταση των κόκκων καφέ σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη τεχνική μεταμορφώνει την υφή του υλικού, ντύνοντάς της παράλληλα με τυχαία μοτίβα που θυμίζουν μάρμαρο.

 

www.zhekaizhangdesign.com

 

 

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

Τα fall design νέα που εντυπωσιάζουν

 

 

The Thinness Collection.

To ιταλικό design δίδυμο, Mauro Fragiotta και Francesca Adami, σχεδίασε την εξαιρετικά elegant, χειροποίητη συλλογή επίπλων, “The Thinness Collection”. Η σειρά περιλαμβάνει καρέκλες και τραπεζάκια, κατασκευασμένα από πολύ λεπτές πλάκες χάλυβα, ενώ διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη matte και τη λαμπερή χρυσή.

 

www.06datelier.com

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!